resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 6734
    ben sunu anlamiyorum aga. ulan herkes atip tutmakta ozgur, ama arda sen sus. neden? cunku galatasaray'a zarar veriyorsun. hassiktir be abi. burada, orada surada arda'ya siktir ceken cekene. gidin once bir otuzbir ceken ellerinizi yikayin sonra klavyeye yapisin amk. kusura bakmayin biraz agir oldu ama bu adam bu kadar itin gotune sokulmayi haketmiyor. bu entry de muhtemelen patlayacak ama olsun. ben yine de yazayim fikrimi.

    bazi taraftarlarin nefreti yaptigi hatalardan kaynaklaniyor olabilir, ancak belli bir grup var ki bildigin yangina koruk ile gidiyor. durduk yere gecenin birinde bir bok atiyor ortaya, butun gun herkes arda'ya sallayip duruyor. zaten gittigi icin kizgin olanlar da oltaya geliyor. bir sakin amk. "arda benim sikimde degil yaa" diyor bazilari. sikinde degilse yazmasana be abi? niye yaziyorsun? senin sikinde olup olmamasi arda'nin da sikinde degil. zaten kendi adamlarimizi sikimize bile takmadigimizdan boyle olmuyor mu? bir taraftar grubu baskani cikmis konusma diyor arda'ya. sen kimsin la? sen kimsin la? derler adama erman toroglu stayla. sen tribunleri ona buna ana avrat kufur ettirirken seni kim susturacak? takima zarar veren sizsiniz amk.

    bir de su var. arda'nin ne basarisi varmis. lan anasini satiyim, 2006'dan beri turkiye'nin ne basarisi var? soyle la? galatasaray futbol takimi sadece 1 defa sampiyon olmus. evet, 1 defa. turk milli takimi sadece euro 2008'e gitmis ve orda da arda turan oynadigi maclarda cok etkili bir performans gosterdi. euro 2012 elemelerinde oynadigi maclarda yine en gayretli ve etkili oyuncumuzdu. simdi bu adam ne yapmis ki yaa diyip gecmistekilerle kiyaslamadan once gecmisteki takimlari dusun. biraz klise olacak ama hakan sukur'un yaninda arif, hagi'nin saginda solunda okan, suat ve tugay vardi. yaniliyor muyum? bulent'in yaninda popescu vardi. bir takim vardi lan. gunumuze donecek olursak turk futbolunda oyle bir takim mi vardi? galatasaray gun gectikce geriye gitti. lincoln istedigi zaman oynadi istemedigi zaman oynamadi. kewell surekli sakatlandi. elano bir turlu uyum saglayamadi. dos santos iyidi ama bonservisi alinmadi. keita biraz dengesizdi ama o da hemen geri satildi. misimovic'i soylemiyorum bile. simdi tek suclu arda mi anasini satiyim? lan bu arda hem kulup baskani, hem teknik direktor hem de kaptan miydi bu takimda? bu 3'u suclanir da basarisizliklarda genelde, o bakimdan bu 3'unu saydim. tabi, baskanin olmadigi yerde, teknik direktorun otorite saglayamadigi yerde, futbolcularin medyanin onune atildigi yerde arda her bok olur. cogu zaman suclu da olur. adam icine atti atti da ne oldu? sahada hircinlasti. o zaman da "arda cok cirkeflesti yeea" denildi. konustu, "agiz ishali olmus" denildi. sonra sustu, medya rahat durmadi.

    not: adami zorla konusuturuyorsunuz. bu kadar art niyetli olmayin. sozlugun yarisi hazirolda bekliyormus ben bunu anladim. yanlis anlasilabilecek ilk kelimesinde "vurun irz dusmanina" nidalariyla adama saldiriliyor. bu kadar dar goruslu olmayin. athletico madrid macinin basligina gidip villereal'li olmus herkes bir anda. yuh amk. kendinizi bu kadar kucuk dusurmeyin. allah'inizi seviyorsaniz komik olmayin. bu kadar tiksindirmeyin kendinizden.

    spe$il not: fenere gitse de kina yaksak diye bekleyenler de daha cok bekler. ruyalarda yasayan .... olmayin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın