resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 6732
    öncelikle arda turan'ı çok seven birisi olarak, onu defalarca canlı izlemiş ve mücadelesini görmüş bir galatasaraylı olarak, kesinlikle karakterine ve galatasaraylılıgına inanıyorum. fakat bu, yanlışlar yaptıgı gercegini degiştirmiyor. malesef, böyle konusmaya devam edecekse de giderek gönüllerden cıkacaktır.

    son söylediği cümlelerde, bu takım lafında bana göre yanlış bir olay yok, vefasızlıktan kastettiği olay da cogumuza göre dogrudur, dönemin yöneticileri o futbolculara iyi bir veda hazırlayamamışlardır. fakat, sen defalarca böyle olaylardan canı yanmış, medyanın ve insanların olayları nerelere cekebildiğini görmüş biri olarak artık susacaksın, bu kadar iyi giden bir galatasaray'a zarar getirebilecek hiçbir şeye mahal vermeyeceksin arkadaş. konuşmanın konusu lefter'in vefatı, ben günlerdir içimde tutuyorum ölmüş adamın arkasından konusmus olmamak, acısı olan insanları da kızdırmamak için. beşiktaş-fenerbahçe maçında kaçırdıgı penaltı olayına ragmen centilmenliğin, sporseverliğin örneği olarak gösterilen, metin oktay ile bir tutulan -bazı galatasaraylılar tarafından bile- ama vefat etmiş bir insan için bunları hatırlatmak, insanlara ne diyorsunuz siz demek istemedim. sen de bu konu hakkında konusurken ne akla hizmet başka konulardan bahsediyorsun ki?

    benim için efsaneleştirdiğimiz, yücelttiğimiz hiç bir galatasaray oyuncusu, yöneticisi vs. bir tane galatasaray taraftarından değerli değildir. bunu son yıllarda defalarca yaşadıgımız olaylardan sonra öğrendim, galatasaray dediğimiz bir marka, bir değer varsa, bu galatasaray sevgisini saf olarak taşıyan taraftarındır. sabri, arda vs. değer verdiğimiz, koruduğumuz isimler ama gözümde bir taraftardan değerli değil, hatalarında saha içi veya saha dışı, eleştirilebilir ama küfür edilmeden, saygıyla. ama onlar da aynı saygıyı bize göstermek zorundalar, herhangi bir oyuncu ya da yöneticiye yönelik laflar ediyorlar ama bizi unutuyorlar arada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın