resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 6728
    kendisi eminim ki galatasaray'a zarar verme amacıyla konuşmuyor. yani esas amacı o değil, ya gündemde kalmak istiyor ya da eskiden sorunu olan insanlara ekranlardan giydirmek istiyor. büyük ihtimalle taraftarın sadece protestoları aklında kalmış, o tribüne götünü döndükçe daha yüksek sesle çağıran, kal bizimle diye yalvarır gibi tezahürat yapanları hatırlamıyor ya da umursamıyor.

    tamam ardacığım derdin galatasaray'a zarar vermek değil, ama konuştukça sorun yaşıyoruz amk. yani sen de farkındasındır ki takım harika bir hava yakaladı. bence sen gitmesen bu kadar güzel bir performans sergileyemezdik takım olarak ama neyse konumuz o değil. sonuç olarak sen konuştukça galatasaray camiası karışıyor, medya üzerimize yükleniyor, senin söylediklerini cımbızla ayıklayıp büyük bir hevesle telefon bağlantılarında küsküye boğduğun "bu takım"ı kötülediğin açıklamalarını manşete taşıyorlar. ki bunu yaparken pek zorlanmamaları da senin suçun biraz. türkiye'de ne kötü gidiyorsa "bu takım" üzerinden eleştirmek gibi bir huyun var. sevdiğindendir canım he mi?

    yani sorun şu ki, arda ya konuştukça bize negatif etki yaptığının farkında olamayacak kadar şey, eee, yani saf desem olur sanırım; ya da bu aklına takılan büyük sorunlar ve türk futbolundaki vefasızlıklar kendisini o kadar üzüyor ki konuşmadan duramıyor. :( yani bu sorunları galatasaray'a zarar vereceğini bile bile canlı yayınlarda ya da röportajlarda dile getirmeyi seçiyor. yani kendisini ve konuşmayı galatasaray'dan daha çok seviyor.

    sonuç olarak ben saf olduğunu sanmıyorum, bilincinde bu konuşmaların biz bu kadar iyi giderken sadece bize sorun çıkaracak olduğunun. ama yine de konuşuyor. konuş be arda, konuş be rüzgarın oğlu senin değerini bilemedik biz. eşekliğimize doymayalım arda abi, ağzımıza sıçsan bütün camiayı domaltıp iteklesen yine hakkındır. sen ki verdiğini bütün sözleri tuttun, hep takımı ön plana koydun, misyonunu tamamlayıp tek başına avrupa şampiyonluğu getirdin ama işte biz seni zorla sattık. satmayı bırak aç bıraktık lan yemek vermemişler futbolculara. :( ondan omuz omuza mücadelelerde düşüyorlarmış hep amk, bir deri bir kemik kalmıştı çocukcağız. :(

    "bu takım" sensiz tarih yazacak arda, senin konuşmalarına rağmen ortalığın amına koyacağız. küme düşmezseniz belki avrupa'da karşılaşırız, gol atınca mustafa sarp gibi sus işareti yaparsın falan. onu da beklerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın