resim
Erman Toroğlu
Görev:Eski Hakem
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 403
    "aykut kocaman ve rıdvan dilmen gizlice mehmet ali aydınlar ile görüşmüş. görüşmenin sonucunda fenerbahçe'nin küme düşürülmeyip sadece 25 puanının silinmesi konusunda anlaşılmış. rıdvan bu konuyu acun ılıcalı'ya da anlatmış."

    koskoca lig tv var, digiturk var. bu lige 500 milyon lira yatırmış. ünal aysal var adam milyarder. dünyanın sayılı zenginlerinden. milyon tane taraftar var. bu futbola gönül vermiş, cebineki son parayı yatırmış. sadri şener var, yıldırım demirören var, nihat özdemir var, ali koç var koç ailesinden. var da var. 3 temmuzdan beri bu adamlar bazı kararlar aldırmaya çalışıyor ve hiç birisi net bir şey elde edemedi. türkiyenin en önemli kişiliklerinden ve topluluklarından bahsediyoruz burada.

    bu adam çıkıyor, maçtan maça ulusal bir kanalda takımının orasını burasını yalayan, rakiplerine laf çakan objektif bozuntusu rıdvan dilmenin, her haftasonu evlere sirk şebeklerini getiren acun ılıcalının ve fb teknik direktörü, şikeyle takımını şampiyon yapmış ve hayatındaki en büyük başarısı 3 direk arasına meşin yuvarlak sallamak olan aykut kocaman'ın, siyaset mekanizmasıyla koltuğa oturtulan yine memleketin sayılı zenginlerinden ve işadamlarından olan mehmet ali aydınlarla konuşarak fenerbahçenin düşmemesi konusunda mutabakata vardığını söylüyor. ulan tamam bu adam rating uğruna bunu yaptı etti. sen be kardeşim, buna nasıl inanıyosun amk. vallahi komplolardan başınız dönmüş. kalkın o televizyon başından. bi yüzünüzü yıkayın.

    alo memedali ben rıdvan ntv'den. he yavrum he.
App Store'dan indirin Google Play'den alın