resim
Ronaldo de Assís Moreira
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sol Kanat
Yaş:44
Boy:1.82
Uyruk:Brezilya
  • 484
    yetenekleri tartışılmaz, bilekleri yumuşak. ama sanırım sözlükte ronaldinho'nun geldiğinde her maç her atakta 3-5 kişiyi ipe dizeceği, ardından her maçı 3-4 asistle tamamlayacağı gibi bir kanı var.

    şimdi bu ülkeye, bu takıma yetenekli dediğimiz tonlarca adam geldi. dünyanın parasını ceplerine attılar, gelip 5 paralık oyun oynamadılar. yani nolmuş bu adamın adı ronaldinho'ysa? yetenekse yetenek, aynısı quaresma'da da var; ama kafan mental olarak bu işi kaldıracak olmadıkça dünyanın gelmiş geçmiş en büyük yeteneği ol. kaç yazar?

    transferine kısmen karşıyım, kısmen olumlu bakabilirim. geldiği takdirde forma satışları, reklamlar vs ile parası çıkartılır deniyor. şimdi şöyle bir kurgu tasvir edelim : kendisini bize sağladığı gelirlerle bedava oynatıyoruz, ama katkı vermiyor. takım oyuncusu olmadığı için, top ayağına gelince oynayanlardan. defans yapmak yok. nerede bizim takım defansı, anca beraberlik-kanca beraberlik?

    kısmen olumlu baktığım tarafı da kendi ismine göre çok düşük bir ücrete gelmesi durumunda, yani şöyle vergiler dahil maksimum 3m € falan. eğer düşüşteyse ve biz de onu bu düşüşüne rağmen alma ve kendisini tekrar avrupa'ya kanıtlama şansı tanıyorsak, biz de düşük ücret fedakarlığı bekleriz.

    uzun lafın kısası, bence de takım dengelerini bozacaktır gelirse -ki geleceğine inanmıyorum-. yahu artık geçmişten ders alalım, hagi örneği bi taneyse elano örneği 5 tane. her gelen de hagi gibi bizi nirvana'ya ulaştıracak diye bi kaide yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın