resim
Ronaldo de Assís Moreira
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sol Kanat
Yaş:44
Boy:1.82
Uyruk:Brezilya
  • 478
    ya arkadaş okuyorum okuyorum inanamıyorum. ronaldinho'ya istemezük diyorlar. yok takımın sistemine uymazmış, yok götü göbeği salmış, yok disiplinsizmiş.

    sözlükte ne çok taktisyen, ne çok realist düşünen, ne çok yılmaz vural varmış. olum siz taraftarsınız lan. bırakın kalemi defteri, mantığınızı bir kenara. duygusal düşünün biraz.

    yok para için gelirmiş yok bilmem neymiş. te allahım yaa. bana bir tane yabancı futbolcu gösterin para için gelmemiş olsun. galatasaray'ı geçtim türkiye'ye gelen, özellikle yıldız futbolculardan bir tane yabancı gösterin . ana tarafı sivas'lı baba tarafı yozgat'lı ya adamın doğuştan galatasaray'lı olucak da arma için oynicak.

    ronaldinho diyorum bak. gelmiş geçmiş en büyük yeteneklerin birinden* bahsediyoruz. neymiş eski ronaldinho değilmiş göt-göbek yapmış. ulen adam eski formunda olsa zaten türkiye'ye tatile gelmez. bırak türkiye'yi, ingiltere'den ispanya'dan daha doğu meridyende yer alan bir toprak parçasına adım atmaz. kaldı ki brezilya liginde de çatır çatır oynuyor şuan. tamam eskisi gibi koşmuyor etmiyor ama 6 senedir şu ligin .mina koymuş alex çok mu koşuyor. bu herif türkiye liginde emekleyerek oynasa donunda sallar herkesi. bu takımın bir sene önce orta sahasında mustafa sarp, barış özbek, ayhan oynuyordu şimdi ronaldinho faydalı olmaz diyorlar. barca'yız ya anasını satim, her sene cl şampiyonluğuna oynuyoruz. kaldı ki gelsin oynamasın amk. bir tane futbolcu ile şımartılma hakkım olucaksa, onu ronaldinho ile kullanmak isterim. yedekte dursun. parçalıyı geçirmiş üstüne, dişlerini törpüleyerek maçı izlesin o da yeter bana. sırf onun sayesinde ortalama seyircimiz minimum 10 bin kişi artar. ve emin olun bu on bin kişinin en az yarısı başka takım taraftarları olur. bu da işin apayrı bir reklam boyutu. ya koskoca real madrid beckham'ı niye aldı arkadaş. dünya'da reklama en az ihtiyaç duyan kulüplerden biri olmasına rağmen. sırf beckham formalarının satışı diğer tüm realli futbolcuların forma satışlarının iki katından fazlaydı. 500 milyon dolara yakın*, reklam geliri elde ettiler bu adam sayesinde.

    yani bu futbolcunun transferini normal bir transfer olarak görmemek, değerlendirmemek gerekir. yok taktik olarak nasıl diziliriz? yok yabancılardan kimi kesmek gerekir ? yok bilmem ne. yaaaaaw birakk. gelsin bu adam. oynasın bir yarım sezon önce. dünya gözüyle izleyelim bi şu adamı. ligi zaten her türlü götürücez bu sene. daha sonrasına sonra bakarız. dediğim gibi de hiç bir şekilde oynamasa da sırf reklamıyla, forma satışıyla, sağladığı seyirci artışıyla da ücretini, bonservisini rahat rahat çıkartır üstüne kar ederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın