resim
Ronaldo de Assís Moreira
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sol Kanat
Yaş:44
Boy:1.82
Uyruk:Brezilya
  • 477
    transfer olmasını her açıdan düşünerek onaylayacağım oyuncudur. tecrübeli oyunculara olan sempatimin de etkisi var tabi. ayrıca ujfalusi'yle t.şak geçenleri de unutmadık, insanlar neden önyargılı olurlar başarılı oyunculara anlayamıyorum, brezilya'ya gitmiş olabilir, g.tü göbeği de çıkmış olabilir, o şekilde bir adamı kimse istemez ama fit bir vücutla herzaman mevkiisinin en iyisidir. alex'in iş yaptığı ligde ronaldinho katkı sağlamaz demek birazcık saçma geldi bana, hedef avrupa ise zaten adamın istediği avrupa vitrini, orda daha iyi olmaya çalışacak. elinizi vicdanınıza koyun galatasaray chelsea ile oynasa ve ronaldinho en kilolu haliyle sahaya çıksa o chelsea takımından 2 kişi başında durmayacak mı? frikik olduğunda penaltı gibi sevinmeyecek misin?

    kolay harcanacak bir adam değildir, futbol dünyası 2. kez kendini ispat eden futbolculara çoğu kez şahit olmuştur. adam milan'ı bırakıp ülkesine gitmiş, yatmak için neden ülke dışına gitsin, takılır brezilya'da.

    sınavda herzaman 100 alıp daha sonra 70-80 civarında gezen adama tembel abi bu demek gibi birşey eleştirilmesi, hadi eleştir de ronaldinho'yu isteyen var ya hayret filan deme yani dememelisin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın