resim
Xherdan Shaqiri
Takım:Chicago
Mevki:On Numara
Yaş:32
Boy:1.69
Uyruk:İsviçre
  • 135
    galatasaray taraftarının vizyon denen şeyi unuttuğunu anlamama sebep olan futbolcu. 3 yıl süren avrupa başarısızlıkları süresince 3'er 5'er milyon euro'ya alacağımız birkaç kanat oyuncusunun toplam maliyeti bize aynı ücrete patlayacak, sonuç=sıfır.

    shaqiri'ye vereceğimiz 12m euro ile takıma müthiş bir yıldız kazandırmış olacağız. geri kalan tek şey oyuncunun takıma adapte olması olacak ki bu fatih terim'in takımında öyle zor bişey değil * adapte olduktan sonrasını ise yazmak değil sadece hayal etmek istiyorum izninizle..

    benzer bir örnek fernando muslera transferinde yaşandı. muhtemelen mondragon ayrıldıktan sonra muslera ayarında bir kaleciye muslera'ya ödediğimiz bedeli ödeseydik taraftar bu kadar para verilmez diye fırtınalar koparırdı. o dönemki yönetim de aynı kafadan olduğu için kaleci işi kocaman bir sorun haline geldi. sorun büyüyünce sevgili taraftarımız artık paraya kıymanın zamanının geldiğini anladı..yanlız sorun şu ki taraftar, yönetim bunu anlayıncaya kadar 3 yıl geçti. 3 yıl boyunca ne mi kaybettik? hamburg maçında kalede muslera'nın olduğunu düşünsenize?

    artık para kaybını düşünürken önümüzdeki 3-5 seneyi hesaba katmanın zamanı gelmedi mi sevgili galatasaray taraftarı? 12 milyon yerine 3 sene boyunca 5er milyon verince sizin psikolojik rahatlığınızdan başka ne kazanıyoruz? para kurtaracaz diye daha çok para kaybetmiyor muyuz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın