• 209
    galatasarayın 2-0 geriden gelip 4-2 kazandığı ve 8'de 8 yaptığı maç.

    -ilk yarı çok kötü oynadık. özellikle engin, melo ve sabri başı çekiyordu. ordu maçının başı da aynıydı ama orada gol yememiştik. melo-sabri ortaklığıyla, 2 tane yiyince terimin 2 gün takımla çalışan sabri'yi ilk 11'de oynatmasının büyük hata olduğu gördük.

    -yukarıda da dediğim gibi burada suç sabrinin değil onu ilk 11'de çıkaran terimindir ki terim de maç sonunda söylemiş "hata benim" diye.

    -açıkçası ne yalan söyliyim 2-0 gerideyken bile kazanmanın imkansız olduğunu düşünmedim. zordu ama imkansız değildi. zorlukta skordan değil ilk yarıdaki kötü oyundan kaynaklanıyordu.

    -ama 2.yarı terim çok doğru hamleler yaptı. melo'yu önce geri çekti. ilk gol gelince serveti alıp melo'yu, selçuğu ve riera'yı ileri gönderdi. ujfa reyiz'i de sağ beke çekti. değişikliklerin hepsi tuttu.

    -riera'nın asisti, selçuğun golü ve emrenin asistiyle barosun kafa golü gollerin en güzelleriydi. özellkle riera'nın ve emre'nin asistleri süperdi.

    -riera eskiye göre daha iyi. umarım daha da iyiye gider.

    -emre çolak yine iyi oynadı. paslar, asistler vs iyiydi. zaman hatalar yaptı ama olur o kadar. asistini yapması da ayrıca güzel oldu.

    -selçuk yine süper oynadı.golünü attı, oyunu iyi yönlendirdi, süper paslar attı. asist yaptı mı ona dikkat etmedim. böyle devam et
    aslanım. seni premier lig'de de izleyeceğiz inşallah.

    -melo kendine gel lan! bugün bok gibi oynadın. daha doğrusu parkta gezinir gibi oynadın.

    -gs'da bana gore gunun en iyileri emre çolak, selçuk, rieraydı. en kotuler ise melo, sabri ve engin'di.

    -bence bu maçla beraber galatasaray'da transfer ihtiyacı kabak gibi çıktı ortaya. defansa, kanatlara ve forvete adam lazım. çok net. şu shakiri gelse ne güzel olur!

    -ilk 2-0'ken "ararım sorarım seni heryerde galatasaray" ve "koyduk mu" diye bağıran samsun taraftarlarının (bağırmayanları tenzih ederim) 2.yarıda "yönetim istifa diye bağırması da ironin dibini gördürmüştür bizlere!

    galatasaray herhalde uzun zamandır gördüğüm en kötü oynunu oynadı ilk yarı. 4 tane attı ama 2.yarı da çok iyi değildi bence. ama sonuçta müthiş bir geri dönüşle aldı 3 puanı. malum kimseleri sevindirmedi. böyle devam aslanlar. 2.yarıdaki gibi kötü oynarken bile kenetlenirseniz yapamayacağınız iş yok.

    --spoiler--
    petkoviç : normal bir takıma degil galatasaray'a yenildik. türkiye'nin en iyisine yenildik
    --spoiler--

    (bkz: sampiyonluk sarkısı düşmesin dillerden)
App Store'dan indirin Google Play'den alın