resim
Bülent Tulun
Görev:-
Takım:-
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 268
    hangi basketbol bilgisiyle basketbol takımının başına getirilmek istendiğini anlamadığım kişi. hoş futboldan da pek anlamaz da neyse. hatırlanacağı üzere sene başında fatih terim'in kuyusunu kazmak isterken florya'dan kovulmuştu. onla da yetinmeyip zamanın da yazdığı 1 milyon dolar nereye gitti gibi absürt konularla takımın adını bu pis işlere karıştığını ima ederek polemiklere konu olmamızı sağlamıştı. eminim ki hakan üstünberk'in görevi bırakmasının sebebi bir anlaşmazlıktır bu ilerleyen günlerde ortaya çıkacaktır. bahsedildiği gibi ailevi nedenler olduğuna hiç inanmıyorum. ama eğer bu adam basketbol takımının başına gelecekse şimdiden söyleyim o takımdan ümidi kesin sene sonu oktay mahmuti de gider bu düzen de bozulur biz yeniden halil ünerlere falan gerileriz.

    bu adamla herhangi bir alıp veremediğim yok sadece ukala ve çok bilmiş tavırlarını sevmiyorum ve galatasaray kulübüne hele ki yönetici sıfatında hiç yakıştıramıyorum. eğer ki biz basketbol takımlarının başına getirecek kimseyi bulamayıp bu adamı getiriyorsak o şubeyi kapatalım. demek ki galatasaray kulubünde her şey çıkar ve dostluk ilişkileriyle yürüyor demektir.

    not: henüz böyle bir şeyin olduğunu bilmiyoruz ben sadece dedikodular üzerine konuştum. ama umuyorum ki böyle bir şey olmadan herkes gerekli önlemini alır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın