• 15
    ekim başından beri olan "yasak"tır. zamanında da çokça konuşmuştuk bunu, hatta maç önü zirvelerinde gidebilir miyiz diye kouşuyordu. küfürlü tezahürattan ve taşkınlıktan dolayı o zamanlar alınan bir karardır.

    en son bugün aslanım'ın sahipleri ile görüştüm. mekan sahiplerinin böyle bir sıkıntısı var. özellikle imroz gibi maç ve taraftar mevzusu ile işi olmaya mekanlar durumdan şikayetçi. diğer bazı mekanlar da para ödenmemesinden, dışardan bira ile gelinmesinden şikayetçi.

    ekim ayı başında, mekan sahipleri ile 1-2 kez toplantı yapıldı. formalı kimse alınmaması ilk karardı ama devamlı müşteriler vs gibi durumlardan "alınsın ama dışarıda oturtulmasın"a döndü. açıkçası o zamandan beri biz bir çok maçtan önce, hatta en son dün ibb maçından önce, nevizade'ye formamızla gittik ve oturduk.

    bugünkü çıkan olay ise; bir vatandaşın niye böyle bir yasak var diye emniyet'e sorması ve emniyet'in verdiği cevabın nette yayılması. ha bu noktadan sonra daha çok sahiplenme olur. bununla beraber şikayet edilen olaylarda artar. dolayısı ile mekan sahipleri emniyet'ten yardım ister vs vs.

    benim düşüncem küfürden rahatsız olmakla beraber, asıl sıkıntının sadece "galatasaray" mekanı olarak bellenmesi. diğer takım taraftarlarının gelmeyeceğini düşünüyorlar, tabi ki bu benim görüşüm.

    ayrıca sadece bize değil; bjk, karşıyaka vs diğer takımların taraftarlarına da maç günü aynı yasak uygulanacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın