• 292
    ocak 2012 sayısı çıkan dergi. kapağı son yılların en güzel kapaklarından biri olmuştur dergi adına. *
    --- alıntı ---
    galatasaray dergisi’nin 108. sayısı çıktı

    galatasaray spor kulübü’nün aylık spor yayını galatasaray dergisi’nin 108. sayısı, 144 sayfalık içeriğiyle, bugün istanbul’da, yarından itibaren ise tüm illerdeki bayilerde yerini alacak.
    galatasaray dergisi’nin ocak ayı sayısında spor toto süper lig’in ilk yarısını lider bitiren profesyonel futbol a takımı’mızın başarılı performansını konu eden inceleme dosyasının yanı sıra, futbolcumuz sercan yıldırım ile yapılan röportaj da bulunuyor.

    genç oyuncu, galatasaray tercihini ve hedeflerini, dergimizin 108. sayısında anlattı. söyleşide sercan yıldırım’ın futbol kariyerindeki kırılma noktalarını da inceleme fırsatını bulabilirsiniz.
    galatasaray dergisi'nin 108. sayısında 10 adet galatasaray forması ve aral ticaret'ten bir adet pc oyununun armağan edileceği galatasaray bulmacaları da yer alıyor.

    ocak 2012 sayımızda derbi hatırası iki poster de okuyucularımızın beğenisine sunuluyor.

    galatasaray’ın şifreleri
    spor toto süper lig’in ilk yarısını puan tablosunun zirvesinde tamamlayan galatasaray’ın başarılı performansını 11 maddede inceledik. “galatasaray’ın şifreleri” adlı dosyamızı galatasaray dergisi’nin 108. sayısında bulabilirsiniz.

    furkan aldemir
    hücum savunmadan başlar ve savunmada ateşin yakıldığı ilk an potadan seken topun çekip kazanılmasıdır. ülke basketbolunun önümüzdeki 15 yılına damga vuracak genç oyuncu furkan’ın da yaptığı en iyi işlerden biri ribaund almak. daha iyi olacak, belki de dünya çapında, bizler de onun büyümesine, burada zaferler kazanmasına tanık olacağız. furkan aldemir, galatasaray dergisi’nin bu ayki konuğu oldu.

    mertan caner öztürk
    önce semih kaya kaptı formayı. ardından emre çolak geldi. fatih terim’in galatasarayı hemen kendisini belli etti. sonra bir hazırlık maçında, a2 takım’da iki yıldır sergilediği performansla adım adım yükselen mertan caner öztürk parladı. şimdi herkes onun da a takım’da forma giyeceği günü bekliyor. öncesinde onu daha yakından tanıma zamanı…

    işık menküer
    galatasaray yurtiçi kargo antrenörü işık menküer bu sayımızda misafirimiz oldu. güçlü ve iddialı bir kadro kurulduğunu belirten menküer’in hedefi, sezonu üç kupayla tamamlamak.

    vedat milor
    boğaziçi üniversitesi ekonomi bölümü yüksek şeref derecesi mezunu, princeton üniversitesi öğretim görevlisi, stanford üniversitesi yardımcı profesörü, georgia teknoloji enstitüsü öğretim üyesi, american sociological association tarafından 1990 senesinin en iyi doktora tezi sahibi, bir dönemin dünya bankası çalışanı, avukat, gurman, televizyon programcısı, köşe yazarı, galatasaray lisesi mezunu… galatasaraylı vedat milor ile yaptığımız keyifli söyleşiyi dergimizin 108. sayısında bulabilirsiniz.

    gripin
    dört güzel kalp ve bir galatasaray… “sensiz olmaz galatasaray” isimli parçayı bizlere hediye eden birol namoğlu, murat başdoğan, ilker baliç ve arda inceoğlu’ndan oluşan “gripin”, galatasaray sevgisini dergimizin ocak ayı sayısına anlattı.

    gsstore arena
    aslantepe’de inşası tamamlanan yeni galatasaray store için geri sayım başladı. ocak ayı içinde açılışı yapılacak olan yeni mağazanın oluşum süreci ve farklı konseptle taraftarlara hizmet verecek mağaza hakkında bilinmeyenler…

    top çizgiyi geçer, ya sonra?
    spor toto süper lig’in ilk yarısında en golcü takım olan galatasaray profesyonel futbol a takımı, gol sevinçleriyle keyifli anların ortaya çıkmasını sağladı. takımımızın oluşturduğu eşsiz görüntüler, galatasaray dergisi’nin 108. sayısında fotoğraflandı.

    1905 yılında kurulan takımlar
    yıl 1905’te doğdu aşkımız… peki, aynı sene hangi aşklar doğmuştu? chelsea, sevilla, auxerre, boca juniors, estudiantes, independiente ve diğerleri…

    galatasaray – fenerbahçe spor bayramı
    üç ay sürecek mini-bölümümüzün ikinci bölümü. galatasaray ile fenerbahçe arasında yapılan ilk karşılaşmaların, o dönem basınında yer alan yazılarını bugünkü türkçe’ye çevirerek sunuyoruz.

    maç günü
    galatasaray’ın aralık ayı içerisinde oynadığı karşılaşmalar; maçların değerlendirmeleri ve hikâyeleri, fotoğraflarla galatasaray dergisi’nde.

    istatistik
    istatistik sayfamız, galatasaraylı oyuncuları bir de rakamlarla değerlendirmeyi mümkün kılıyor.

    basketbol maçları
    kadın ve erkek basketbol takımlarımız, hem euroleague’de, hem türkiye’de yoluna devam ediyor. tüm turnuvalarda zirve için mücadele eden galatasaray’ın aralık ayındaki basketbol maçlarının öyküsü galatasaray dergisi’nin 108. sayısında.

    akademi raporu
    galatasaray a2 takımı, aralık ayında a2 ligi’nde dört maça çıktı. kadroları ve maçların künyesini ocak sayımızdan takip edebilirsiniz.

    haberler
    geçtiğimiz ay sarı kırmızıya dair olanlar…

    müzeden
    galatasaray’ın başarılarına ve tarihine ışık tutan eserler artık her sayımızda okurlarımızla buluşuyor.

    tarihten sayfalar
    nostalji güzeldir. hele ki galatasaray gibi bir tarihiniz varsa. eski gazete kupürleriyle, zaten hiç akıllardan çıkmayan anılarımızı yâd ediyoruz.

    fotoğraflarla geçen ay
    galatasaray dergisi’nin beğeniyle takip edilen köşesinde bir önceki aya ait en özel fotoğraflarını bulabilirsiniz…

    yakın plan
    arşivlik fotoğraflarla günümüzden ve tarihimizden görsel anlar.

    dünyadan futbol
    90’ların en popüler, merak edilen, ilgiyle izlenen ligiydi italya. geçmişten günümüze, maradona, rijkaard, van basten, gullit, del piero, totti, javier zanetti, ibrahimovic ve diğerleri… serie-a’ya ait nostaljik bir yazı.

    nba
    kepenkleri yeniden açan nba’de chris paul’ün yeni sezonda hangi takım için oynayacağı sorusu cevaplandı. clippers, los angeles’ta rekabeti yeniden başlatıyor. kariyerini “şampiyon” tamamlayan peja stojakovic ve 2000’lerin kings’i de ocak sayımızda…

    kültür & sanat
    sinema, tiyatro ve kitap… tavsiyelerimiz, galatasaray dergisi’nin 108. sayısında.

    aslan parçası
    aslan parçalarına sarı kırmızı sayfalar. haydi bakalım çocuklar, bu sayfalar da sizler için… galatasaray dergisi'nin 108. sayısında dünyaya çocukların gözünden bakmaya devam ediyoruz ve yine sarı kırmızı gözlüklerle.

    okur mektupları
    sizlerden gelen öneriler, tavsiyeler, sorular…

    efsane 11’im
    köşemizin bu ayki konuğu, galatasaraylı spor yazarlarından bağış erten
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın