• 1419
    sadece yöneticileri değil oyuncuları da şike yapar. sadece futbolda ya da basketbolda şike olmaz, günlük hayatta da yapılır.

    nasıl mı? anlatayım..

    iletişim fakultesinde radyo tv sinema okuyorum ve bu yüzden sürekli set, kanal yada yapım şirketlerinde iş ilişkileri içindeyim. son olarak 1 ay kadar önce büyük bir production şirketinde işe başladım. bu ay çekilecek olan iki animasyon reklamı var ( nesquik ve danino ) ve cast çalışmaları yapıyoruz. geçen akşam bu iki firmaya sunacağımız çocuk oyuncu adaylarını seçerken bir kızı kesinlikle kataloğa koymamız söylendi ama cast çekimini yaparken bu kızı beğenmemiştik. sonradan öğrendik ki o kız semih şentürk'ün kızıymış. şaşırmadım açıkçası ama daha işimin ilk ayında böyle bir olayla karşılaşmam güzel olmadı. semih, kızının daha önce başka bir casta gelip seçilemediğinde çok üzüldüğünü bu yüzden bu kez seçilmesini istediğini yada rica ettiğini (!) söylemiş. anlayacağınız eğer nesquik yada daninoya da kabul ettirirse kızı reklamlarda oynayacak.

    sadece semih için değil, günlük hayatta böyle işler yapanlardan tiksinmişimdir, ister siyasi ister ticari..ama gerçek hayatta bu işlerde olan kişileri 2. sınıf insan kategorisine düşüremezsin, gerçi futbolda da düşüremiyoruz, cezalarını çektiklerini, hakettikleri yere dönmelerini göremiyoruz..
App Store'dan indirin Google Play'den alın