resim
Uğur Uçar
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 607
    yok geçen sene galibiyete çok sevindi yok arda turan'a çok sert girdi diye eleştirdiği galatasaraylılığından gram şüphe duymadığım oyuncu.

    10 sene sutopu oynadım hem de galatasaray'ın bu alandaki en büyük rakibi istanbul yüzme ihtisas klübü'nde.. galatasaray'da oynayamadım çünkü şartlar bunu gerektirdi (kalamışın çok uzak olması vs..).. gün ali sami yen'e anıra anıra bağırıp maç izlemeye giden ben sanki 1 saat önce galatasaray'a karşı son derece hırslı, havuzda gerektiğinde karşısındaki rakibiyle kavga ederek mücadele etmemişim..

    ya da hepsini geçtim, hiç mi iddiasına maç yaparken maçı kazanmak için hırslanıp kaç senelik arkadaşlarınıza sert girmediniz?

    bu çocuğun yerine kendinizi koyun bu takımdan yok pahasına yollandı (ki şu anda beklenen seviyenin neden kat be kat altında olduğumuzu hepimiz biliyoruz!!) profesyonel şekilde top oynarken karşısına eski takımı geldi ve o maçı almak için elinden geleni yaptı, bunun için istemeden de olsa beraber büyüdüğü adama sert girmiş olabilir. her ne kadar parasını alamasa da o maçın galibiyet primi belki hepimizin 1 senelik kazancı kadar, bunu hiç düşündünüz mü? kaldı ki bu çocuk kendisine bir ömür yetecek parayı 35 yaşına kadar kazanmak zorunda. aynı adama aynı zamanlarda maç satması için bir senede aldığı paranın 3 katı kadar para teklif ediliyor verdiği cevabı hepimiz biliyoruz. hak etmek için canını dişine taktığı bir galibiyet primi için hırslı oynaması mıdır sizi kızdıran yapmayın allah aşkına...
App Store'dan indirin Google Play'den alın