resim
Uğur Uçar
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 605
    yok yok abi o as sağ bek oynadığı dönemde takım içi gruplaşmalar , arkadaşlarına pas atmamalar falan gördü bu çocuk, zehirlendi bir kere kazana düştü.

    ha üstüne basa basa söylüyorum, bunun sorumlusu uğur'dur demiyorum, gelirse böyle olur da demiyorum. sadece bu çocuk böyle bir ortam gördü ve zehiri yedi. son 5 yılın galatasaray'ını hiç görmemiş, içinde hiç bulunmamış futbolcuları kadroya katalım mümkünse.

    neydi o öyle alın bakın amk yabancısız oynadık 6 maç kazandık şampiyon olduklar falan? ulan zaten adam gibi yabancıları kullansaydık o sene, son 6 maça gelmeden ilan edecektik belki şampiyonluğu. neyse çocuğa giydirmeye gerek yok galatasaray'ımızın son senelerdeki halleri üzerinden.

    hem herşey yerinde giderken eskilere dönmek neyin nesi ?

    şuan yerli ve yabancılar kaynaşmış, gollere beraber seviniyorken bundan sonra da böyle devam etmesi için semih kaya gibi, emre çolak gibi, selçuk inan gibi, geçen sene gelse de hiçbirşeyi takmayan, gruplaşmayan kazım kazım gibi, ne bileyim engin , yekta gibi insanlar oynasın bu takımda. sabri reyize laf yok o ayrı. mesela o gruplaşmaları görmüş servet oynamasın, gökhan zan oynamasın hatta direkt gönderilmesini istiyorum ben bu tiplerin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın