resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 6520
    sözlükteki bütün yazarların arkadaşlarının televizyona, gazeteyece her hangi bir medya ortamına çıkıp da galatasaray'a zarar verdiğini sanan insanların olduğunu göstermiştir. kimse kimsenin arkadaşına, kankasına, osuna busuna karışamaz karışmamalı fakat senin arkadaşların, tanıdıkların oraya buraya çıkıp insanların akıllarına saçma sapan şeyler sokup rahatsız ediyorlarsa senin çok sevdiğin, taraftarı olduğun takımın adını lekeliyorlarsa ve alehinde alenen ve dolaylı yoldan propaganda yapıyorlarsa ve sen hala onlarla takılmaya devam ediyorsan ve bunu kendine galatasaraylı deyip de yapıyorsan çok büyük yanılgılar içindesin dostum. bazı şeyleri ayırt edin.

    yine takılmaya devam edebilir sikimde bile değil ama bunu kendisinin de içinde bulunduğu taraftar kitlesini rahatsız etmeyecek şekilde yapmalıdır. bu kadar göz önünde bulunmak istiyorsa eğer karışılır, karışılmaz diye bir şey yok.

    çünkü yaptığı şeyler medyada onun kadar özdeşleştiği galatasaray'a da vuracaktır. tıpkı hala adı sanı unutulan ya da değişik işlere girmiş kişilerin "eski galatasaraylı futbolcu" olarak tanıdıldığı gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın