resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 3012
    stancu'ya verilen 5 milyon euro yüzünden eleştirilmesine anlam veremediğim efsane. eleştirilecek birileri varsa bunlar adnan polat ve adnan sezgin olmalıdır. o 5 milyon euro misimovic'in parasıydı ama misimovic takımdan gönderilince kendisinin bonservisinin son 2 taksiti olan bu ücret ona ödenmemiş yerine stancu'nun bonservisine verilmişti. ki misimovic'in bu kadar belirsiz bir şekilde ama kesin bir dille takımdan gönderilişi de bunu destekler niteliktedir. yönetim verimsiz çıkan misimovic'i gönderip ona ödenecek bonservisin kalanıyla başka bir oyuncuyu almayı çoktan kafasına koymuştu zaten. sakız çiğnediği için takımdan kovulan oyuncu dünya üzerinde görülmemiştir.

    stancu alınmasa misimovic'in bonservisinin kalanına ödenecekti bu para ki bu durumda 5 milyon euroluk stancu yerine 7.5 milyon euro'luk misimovic eleştirilecekti. ayrıca şunu da belirteyim, misimovic'in galatasaray'daki yarım sezonluk kariyeri stancu'dan dahi verimsizdir. kendisinin rusya'daki kariyeri de gayet ortadadır. en son yedek kalmaktaydı.

    ha tabi o para stancu'ya değil de başka bir oyuncuya da verilebilirdi pek ala ama avrupa'da olmayan, ligin ilk yarısını orta sıralarda bitirmiş, tarihinin en kötü sezonunu geçiren ve seneye de avrupa şansı hemen hemen olmayan bir kulübe devre arasında kaliteli oyuncu transferi yapmak kolay bir iş değildir. hele hele adnan sezgin'lik bir iş hiç değildir.

    bence hagi, misimovic ve stancu arasında bir seçim yapmış ve doğru karar vermiştir. başka bir oyuncu veya stancu tercihinde ise aceleyle bir kumar oynamış ve kaybetmiştir. ama stancu'nun alınması yine de misimovic'in kalmasından iyidir. burada hatalı olan stancu'ya 5 milyon euro'yu veren adnan sezgin ve galatasaray yönetimidir. sonuçta bienvenu'nun ilk 11 oynadığı bir ligde stancu'ya 2 milyon euro verilip kumar oynansa kimse buna boşa yatırım demeyecekti. carrusca'ya bile 2 sene dayanmış bir taraftar var ortada çünkü.

    sonuç olarak hagi hataları olsa da candır ciğerdir, adnan sezgin ise gittiği her kulübü* batmaya doğru götüren bir yöneticidir. biri yüzünden diğerini yermek yersizdir.

    okumak istemeyene özet: stancu'nun galatasaray'daki performansı için eleştirilmesi gereken kişi hagi'dir ama stancu'ya verilen bonservis konusunda eleştirilmesi gereken kişi hagi değil, adnan polat ve adnan sezgin'dir. "hagi de 5 milyon euro'ya stancuyu aldırdı yaee" demek yanlıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın