resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 3009
    ailesindeki herkesin istisnasız beşiktaş'lı ve fenerbahçe'li olan beni galatasaray'lı yapmış bu adam için daha önceden iki tane entry girmişim. aslında ikisini de girmeye cürret etmeseydim iyiymiş. hiçbir entry anlatamaz onu karşı olan minnetimi, hislerimi. ondan yine onun bana olan değerini anlatmaya çalışmayacağım. ama, içimden gelen bir kaç şey var, onları yazmazsam duramam.

    her şeyden önce, başımızda bulunduğu sürece kötü antrenörlük yapmamıştır. ilk geldiği dönem de gayette başarılıdır. muhtemelen 3 temmuz'da ortaya çıkan olaylar yüzünden bizi 100. yılımızda şampiyon yapamamıştır. olsun, canı sağolsun. fakat benim esas sorunum, insanların onun ikinci dönemiyle ilgili laf sokmaya çalışmasında. bu entry'i yazma sebebim de bu esasında. ne bekliyordunuz yahu? orta sahasında top tekniği olmayan üç adamla başarılı mı olmasını bekliyordunuz? fenerbahçe maçı öncesi rakip takıma kadroyu veren, "doğuştan gaassaraylıyım yane" ayakları yapıp alacakları biraz gecikmiş diye galatasaray'a ana avrat söven adamlarla mı başarılı olacaktı? "değeri!!!" gidince çok daha iyi anlaşılan "büyük kaptan!!" la mı başarılı olacaktı? kendisinden bir önceki antrenörü apaçık kovdurmuş servet'le mi? ufuk'la mı? aykut'la mı? adnan'larla mı? kusura bakmayın, kimse elini taşın altına koymazken gelmiş olması bile ona minnet duymam için yeterli bir sebeptir. bu postta futbolculuğunu konuşmayacağım bile. kalkışsam, hem kelime haznem yetmez, hem de yazdığımdan memnun kalamam. yeteri kadar iyi olmaz.

    stancu'ya verilen 5 milyon euro üzerinden laf sokmaya çalışanlar var ya, yapmasınlar bence. hagi mi gidip kafalarına vurdu " 5'ten aşağı vermeyin ha" diye? o mu dedi illa ki alın diye? böyle bir oyuncu var demiştir en fazla. bizim yönetim de almıştır ulan işte. ne laf sokuşturmaya çalışıyorsunuz hagi'ye? üstelik bir önceki yönetimin futbolcu transferleriyle para "transferlerini" iyi yaptığını kongre sonrası dönemde üstü kapalı şekilde bir çok kez ima edildiğini duymuşken hagi'yi suçlamak hiç akıl karı gelmiyor bana.

    tanım: galatasaray'ın tarihinin en büyük futbolcusu.
    tanım 2: galatasaray'ın çok büyük minnet doyduğu eski antrenörü.

    seni üzenler adına, özür diliyorum baba. affet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın