• 36
    kazım iyidir bence bu sene takıma katkı vermektedir ama oyun sıkıştığın da sorumluluk alması gerektiğinde bence kötüdür. bu yüzden ilk iş umarım yetenekli bire bir de etkili olan şutu olan bir açık alabiliriz.

    sol açıkta da ne emre çolak ne riera, koyalım engin'i oynasın bütün sezon. eğer illa transfer yapılacaksa çok ekstra bir isim direk oynayacak bir adam alınmalıdır. hatta ya podolski gelsin ya da kimse gelmesin bence öncelik sağ kanat olsun.

    bir de melo-selçuğun yanına hamit gibi hatta direk hamit olursa tadından yenmez bir isim lazım bence. adı hiç geçmese de eğer mehmet ekici'yi alırsakta takımın level atlayacağına canı gönülden inanıyorum.

    sol bekte de hakan baltanın oyun zekasına, pozisyon bilgisine, defansif anlayışına harbi harbi hayran bir insan olmama rağmen, bize bir de eboue'nin sol bek versiyonu lazımdır ofansif anlamda.

    ayrıca stoperde zan ve servet bu sene satıldı satıldı yoksa bizde bırakırlar bence futbolu acilen satıp kurtulup geleceğe yönelik genç stoper almalıyız. ujfa bıraktığında semih kaya'ya partner olarak en çok serdar aziz'i görmek isterim.

    podolski, hamit, gökhan töre, alper potuk, serdar aziz, olcan adın alınmasını en çok isteiğim isimlerdir ama ilk isim benim için mehmet ekici'dir hiç adı geçmese de.

    edit: amrabat gelirse de bence fatih terim'in elinde takım oyununu öğrendiği takdirde, yıllarca hizmet edebilecek seviyeye ulaşabilecek kalite de bir oyuncu.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın