resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 667
    ülkesi brezilya olan bir oyuncunun zaten yolu 1 gün sürmektedir. bütün brezilyalılar takıma bir iki gün geç gelirler* ama sadece lincoln konuşulur. kimbilir belki de o brezilyalıların geç gelmesinden de o sorumludur.
    sahada arkadaşları mücadele ederken o soyunma odasına gitmiştir ama üzgün gitmiştir. zira bunun önemi yoktur zaten dimi sözlük. lincoln gibi bir oyuncu o maçta, o dakikada maçın 2-2 ye geldiği bir çıkmazda çıkar mı? oyunda kalsa, maçı değiştirecek pası, golü atsa bugün neler konuşurduk. ki olamaz mıydı, olabilirdi. insan şu ihtimali oyunun böyle bir yerinde yok sayar mı? sayarsa niye sayar? bunu yaparsa oyuncu bunu nasıl karşılar? o bir anlık bir hareket değildi. günlerin birikimiydi. ne yani çok mu zordu verdiği tepkiden* sonra oturup karşılıklı halletmek. ki küfür değildir o söylediği iddaa edilen söz. ingilterede merhaba niyetine söyleniyor.
    izinsiz ülkesine gidişine gelene kadar gelen sürede maruz kaldığı saçma ceza uygulmaları olayı buraya taşımıştır. saçma diyorum çünkü cezanın bile bir usulü olur. kalli gibi kadro dışı bırakırsın bir maç olur biter. ama ne bu her maç her maç yanında oturt dur palyaço gibi. ama tabii süreci buraya taşıyan bu durumu 9876. kez anlatsam da kimsenin düşüncesini değiştiremem sonuçta. nafile.
    deplasmana gitmiyor olayına hiç değinmiyorum bile. yalan haberler ne zamandır itibar görüyor sözlük?
App Store'dan indirin Google Play'den alın