resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 663
    kronolojik yazmaya devam edelim o zaman:

    1-) 12 mart 2009 hamburger sv galatasaray maçında gole büyük katkı yapar, gayette iyi oynarken nonda'ya yüzde yüzlük bir gol pası atar ve nonda da dışarı. sonra emre aşık kırmızı kart görür. ileride topu tutabilecek birkaç adamdan biri de arda gibi lincoln'dür; ama hocası oyundan çıkarır. ha olabilir onu tercih etmiştir. ama lincoln oynamak istediği için herkesin verebileceği, hatta maçı tv'den izleyenlerin belki de oturduğu yerden verdiği bir tepki vermiştir. sonrasında bunun hocası ile alakalı birşey olmadığını söyleyerek oynamak isteyişinin dışa vurumu diye açıklamıştır.

    2-) 15 mart 2009 trabzonspor galatasaray maçı gelmiştir. bu maç galatasaray için çok önemli bir dönemeç olacaktı. hocası bıraktım on biri, lincoln'ü takım bas bas lincoln'e ihtiyacım var dediği anlarda bile oyuna almadı. sonra da ben zaten çok gerekmedikçe oyuna almayı düşünmemiştim dedi. halbuki futbol izleyicileri takımın lincoln'e ihtiyacı olduğunu görüyordu. hele ki baros'u da çıkarmışken, tam o sırada arda'nın da bacağı delinmişken ve topu ayağında saklayacak adam kalmamışken ihtiyacı vardı. haliyle maç sonu hamburg'a sakladım açıklaması hiç inandırıcı değildi. ayrıca bu şu demek miydi; lig önemli değil. ya da arda hamburg maçına saklanacak kadar önemli değil, bacağı delinene kadar sahada olduğuna göre.

    3-) 19 mart 2009 galatasaray hamburger sv maçı geldi ve lincoln 3 kişilik adam markajında oynadı ama o golü hazırladı defansı dağıtıp. ama lincoln de bekliyordu her an çıkmayı. bülent korkmaz'ın da dediği gibi futbolcu çok akıllıdır, bilir hocasının kendisine bakışını. nitekim lincoln maçın 2-2 olduğu bir anda tüm maçı çevirme potansiyeli hiçe sayılarak çıkarıldı oyundan.

    ben 4'ü de ekleyeyim.

    4-) 22 mart 2009 galatasaray eskişehirspor maçı. bütün rakipler puan kaybetmiş fırsat ayağına gelmiş. o da ne lincoln yine yeniden kulübede. tabi pişsin diye kiralık oynuyor ya bizde. gerek yok oynatmaya. ya bu maçta da oynamayacaksa nerede oynayacak?

    bütün bunlar bülent korkmaz'ın lincoln'e bakış açısını anlatır. niye görmemekte ısrar ediyoruz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın