resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 660
    sayesinde sinir sahibi olduğumuz futbolcudur.
    allah allah.. bizmi anlatamıyoruz derdimizi kardeşim!!!!

    kronolojik yazalım o zaman:
    1 - 12 mart 2009 hamburger sv galatasaray maçında emre aşık kırmızı kartla oyun dışı kalıp takım 10 kişiye düştüğü için deplasmanda bizi avantajlı hale getiren (1-1) skoru korumak amacı ile lincoln çıkarılıp mehmet güven alınmıştır. bu maçta lincoln'ün yaptığı hiç bir profesyonel futbolcunun yapmaması gerekendir. ayrıca özür bile dilememiştir.

    2 - 15 mart 2009 trabzonspor galatasaray maçında lincoln sahaya sürülmemiştir. bülent korkmaz bunun gerekçesini "lincoln'ü hamburg maçına sakladım" diye açıklamıştır. ne yani bu adamın söylediğine inanmıyacakmıyız. inanmıyacaksak bize ayıp.

    3 - 19 mart 2009 galatasaray hamburger sv maçında ilk onbirde sahaya sürülmüş 65 dakika sahada gezinmiştir. bu arada maç 2-2 olunca bülent korkmaz tarafından oyundan alınıp yerine başkasını oyuna sokmuştur. çıkarken tribünler tarafından ıslıklanmış ve yedek kulübesine uğramadan direk soyunma odasına gitmiştir.

    ben de bunları böyle tek tek yazdığımız halde anlamayanları anlayamıyorum. anlamayanlara yukardaki kronolojiyi 50 defa defterlerine yazma cezası veriyorum. yarın sözlü yapıcam. normal yoldan analatamadık belki ezberci eğitimin tarihte ilk defa bi faydasını görürüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın