resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 654
    kimsenin kaprisleri nedeni ile üstüne gitmediği, gitmeyeceği, gitmek istemediği futbolcudur. yarın gelip topunu oynasa kimsenin ona söyleyebileceği bir şey yoktur.
    bu problemi sağda solda başlık açıp lincoln'ü günah keçisi haline getirme çabası içinde olduğumuz iddia edilen ben ve benim gibiler değil, tribünde seyircisi olarak bulunduğumuz hamburg maçında 65 dakika hiç bir katkı sağlamayan ve takımı on kişi oynatan adamı maç 2-2 olunca belki yerine diri bir adam bir şeyler yapar umudu ile çıkaran efsane kaptan bülent korkmaz'a karşı lincoln'ün 65 dakika oyunda olmamasını ve yaptığı terbitesizliği normal karşılayıp, haksızlık edenler başlatmış, içinde benim de bulunduğum bir grup yazar da bu haksızlığa karşı lincoln'ün bu olaydaki yerini ara sıra ironi kullanarak anlatmaya çalışmışlardır.

    devamlı anlatmaya çalıştığım üzere sözlük anayasasında da belirtildiği gibi sözlüğün bir tür eğlence ve dinlence yeri olduğunu fark edemeyen kardeşlerimiz ironinin bu tür platformlarda çok önemli bir yeri olduğunu kavramadıkça bu tartışmaların ölçüsünü tutturmak zor olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın