• 22
    öncelikle kısa ve uzun vade olmak üzere bir strateji belirlememiz gerekiyor. kısa vadede takımın acil ihtiyaçlarını gidermek ve şampiyon olabilmek adına takviye yapılmalıdır. uzun vadede ise gelecek sezon şampiyonlar liginde olacağımızdan şimdiden gelecek sezon için araştırma yapmalıyız ve isimleri belirlemeliyiz. ön anlaşma yapmalıyız. resmi imza ise sezon sonunda hiç beklenmeden atılmalıdır.

    kısa vadede takımın acil ihtiyaçları arasında bir sol açık oyuncusu ve bir sağ açık oyuncusu gerekiyor. bu iki kanat takviyesi şampiyonluk yolunda bize hayli güç katacaktır. bu iki kanat oyuncusunun yaratıcılık yönü kuvvetli olursa tek forvete dönebiliriz ve sıkıntı yaşamayız. 4-2-3-1 dizilişinde oynayabiliriz. böylelikle elmander-baros-sercan'lı forvet hattımız yeterli olur.

    sol ve sağ kanat transferleri için yerli isimler bulmak gerekiyor. herkesin aklına hemen gökhan töre, hamit altıntop ve olcan adın geliyor.

    benim aklıma ise ligin en underrated oyuncusu olan joshua simpson geliyor. harry kewell'ın fizik olarak daha güçlüsü bir oyuncu. oldukça skorer bir oyuncu. bu sezon pek formda değil ama geçtiğimiz sezon müthiş oynuyordu. kewell gibi forvette oynayabiliyor olması takım için avantaj olacaktır. gökhan-hamit-olcan ve simpson düşünülmesi gereken oyuncular.

    kısa vadede yekta ve sabri'nin iyileşip takıma katılacak olması yeni transfer olarak sayılacaktır.

    uzun vadede ise gelecek sezon takımda yer almayacak olan oyuncuların yerlerine isimleri belirlemeliyiz. sezon başında yapılan revizyon sezon sonunda da yapılacak. servet-ayhan-aydın-aykut-serkan-riera gibi oyuncuların yerlerine gelecek isimleri tek tek alternatifleriyle bulmalıyız. şampiyonlar ligi için çok kaliteli bir santrafor ve stoper bulmalıyız. stoper diyorum çünkü ujfalusi ve semih'in yedeği çok kaliteli olmalıdır. semih olmadığı zaman şampiyonlar liginde gökhan oynamamalı.

    2011-2012 ara transfer döneminde akıllı davranmalıyız ve ona buna saldırmamalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın