• 28
    çok güzel ve yerinde bir protesto yapmışlar. oldum olası nefret ettim şu polislerin maçlar sırasındaki hal ve hareketlerinden. adam yüzüne baka baka kameraya çekiyor ya seni, nasıl bir harekettir bu 'hadi yiyosa yap bişey, keselim götünü' dercesine. hayır onu geçtim, bir insanın yüzüne 10 sn den fazla kamera tutarsan - arkadaşın annen baban sevgilin vs - ne yapıyorsun der, rahatsız olur. 90 dakika + maç öncesi + maç sonrası yüzüne kamera tutuyor tipin biri oradan, hadi hareketin kendisini geçtim, canlı canlı fişlendiğini bilmek bile sinir bozucu. beni acayip rahatsız ediyor tribündeyken bu tarz hareketlere maruz kalmak, gerek asy'de gerek bursa'da gittiğim maçlarda.

    tebrik ettim gerçekten bursaspor taraftarını.

    http://p.twimg.com/AhBjkCfCMAAhU6g.jpg:large

    --- alıntı ---

    bursasporlu taraftarlar, antalyaspor maçında maraton tribünü'nde rahatsız edici hal aldığını söyledikleri kameralı takibi protesto etti.

    maraton tribünü'nde yer alan bursasporlu taraftarlar, antalyaspor maçının başlamasına kısa süre kala ilginç bir protestoya imza attı. maç esnasında tribünlere dönük yapılan kameralı takibin artık rahatsız edici bir boyuta vardığını belirten taraftarlar, ellerindeki kameralar ile kendilerini çeken güvenlik güçlerini çeker gibi bir mizansen gerçekleştirdi.

    konuyla ilgili olarak bursaspor taraftarlar birliği'nden yapılan açıklamada; kameralı takibin bursa'da rahatsız edici bir boyuta vardığı belirtildi. açıklamada şu ifadelere yer verildi; "bu akşam oynanan medical park antalyaspor maçında, maraton tribünü’nde “tribün büro” tişörtleri ile yaptığımız kameralı protestomuzun amacını açıklamak üzere bu metni kaleme almış bulunmaktayız. bilindiği gibi, gelişen teknoloji ile birlikte maç ve tribün düzenini sağlamak amacıyla her stadyumda bu tür kameralı “teknik” takip uygulaması yapılmaktadır. ancak bunun, bursa’mızda rahatsızlık verici bir boyuta ulaştığını düşünüyoruz. bu bağlamda, yaptığımız mizansen protestomuz, görevini yapan güvenlik güçlerine dönük bir tavır ile ilgili olmayıp, maruz kaldığımız takibin bizlerde yarattığı rahatsızlığı gündeme taşıma amacına dönüktür. isteğimiz, bu uygulamanın daha medeni bir şekilde yapılması ve verilen rahatsızlığın en azami hale indirgemesidir. tribünler ve görevli güvenlik güçlerinin karşılıklı hoşgörü içerisinde bu tür sorunları aşabileceği aşikârdır. görevini yapan güvenlik güçlerine ve görevlerine gösterdiğimiz saygının, sevdamız uğruna tribünde verdiğimiz mücadelemize gösterecek saygıyla karşılık bulmasını temenni ediyoruz"

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın