resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 647
    olayların bu duruma gelmesi son derece üzücüdür. dilerseniz ilk olarak michael skibbe dönemine bakalım, o zamanlarda da gereksiz puan kayıpları yaşadık zaman zaman belki fakat cassio lincoln için galatasaraydaki en güzel günleriydi şüphesiz. takıma sağladığı fayda en üst noktadaydı ve istatistik olarak performansına bakarsak da ( 9 gol 22 asist ) bu zaten ortada.

    fakat şimdi cassio lincoln'ün böyle istenmeyen adam ilan edilmesinin en büyük nedeni yönetimdir. çalıştırdığı son anadolu kulübünden de kovulan bülent korkmaz o zamanlarda yaptığı açıklamada; ben galatasarayın başında olsam cassio lincoln'ü takımdan gönderirim demişti hatırlarsanız. ve yönetim tüm bunları bile bile takımın başına bülent korkmaz'ı getirdi. tıpkı son döneminde başarısız olup görevinden alınan fatih terim'in yerine o zamanki yönetimin gheorghe hagi'yi getirmesi gibi. çünkü gheorghe hagi taraftarın gözünde apayrı bir insandı ve onu takımın başında görmek kimseyi üzmeyeceği gibi herkesin de takdirini kazanacaktı.

    işte aynı bu olay gibi şimdi de takımın başında bülent korkmaz var. bülent korkmaz oyunculuk döneminde çok iyi olabilir, takımın kaptanlığını da uzun zaman yapmış ve bu takım için bir kahraman olmuş olabilir, fakat şu anda bu takımın teknik direktörü ve oyunculuk zamanında yaptıklarının hiç ama hiç önemi yok.

    hiç bir zaman takımın başına bir hoca getirirken onun oyunculuk zamanında neler yaptığını önemsemeyiz, önemli olan onun hocalık kariyeridir.

    biraz fazla uzattım sanırım, demek istediğimi özetleyecek olursam: yönetim, nasıl ki böyle bir hocayı takımın başına getirirse, şimdi cereyan eden cassio lincoln probleminin de baş sorumlusu aynı şekilde yönetimdir. getirseydiniz adam gibi bir hoca, kariyerli ve takım içindeki önemli oyuncularla birebir nasıl anlaşacağını bilen, kaprissiz, kendini göstermek yerine takımın başarısı için uğraşan bir hocaya paranız yetseydi de getirseydiniz şimdi bunların hiç biri olmazdı.

    bir kaç hafta sonra harry kewell, hemen akabinde de milan baros aynı şekilde bülent korkmaz ile sorunlar yaşarsa, hoca onları da harcamaya çalışırsa eğer, belki o zaman cassio lincoln'e hak verirsiniz sizler de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın