resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 642
    parasızlıktan dolayı meira'nın satışını gerçekleştiren galatasaray'ın, lincoln'e siktiri çektikten sonra kimi alacağı merak konusu olacaktır.
    futbolcu da bir insandır. hayatının en iyi kontratını yaptığı galatasaray'dan ayrılmak istiyorsa bunun bir nedeni vardır, değil mi? bülent korkmaz'ın lincoln hakkında söylediklerini özetle tekrar bir hatırlayalım.

    1-lincoln'ü kazanmak için çok fazla taviz verildiğini söyledi ve "siz 1 takım mı kazanacaksınız? yoksa tek 1 oyuncuyu mu kazanacaksınız? ben, takımı kazanmak isterim." dedi.

    2-bununla da yetinmeyen bülent korkmaz, lincoln'ün galatasaray'a uygun olmadığını ima etti ve "bir takımın içine gireyim, 10. gün bu takıma hangi oyuncunun uygun olmadığını tespit ederim." dedi.

    lincoln profesyönel bir futbolcudur ve ondan ne olursa olsun oynaması beklenmektedir. tabi öyle olmalıdır. fakat dediğim gibi lincoln de bir insandır ve biri benim hakkımda öyle konuşmuş olsa, ben o kişinin suratında samimiyet göremem. tokalaşırken o sahte gülümsemesine inanmam. oyundan aldığı zaman gerçek nedenini bilirim. hasan şaş'ı oyuna sokarken neden soktuğunu tahmin edebilirim.
    hadi alex'i ele alalım. alex çok az koşar, ortasaha da bi yeri vardır, orada bekler. ama ne zaman oyundan kötü oynadı diye çıkartıldığını gördük? çıkartılmaz, çünkü bir top gelir, bir top atar, bir topa vurur, gol olur, gol attırır. bu tür oyuncuların özelliği budur. geçen sene lincoln gençlerbirliği maçında bir top geldi, bir güzel vuruş yaptı, maçı bize getirdi. yanılmıyorsam, ibb maçında, bir orta açtı ümit karan'a ve o ortayı ümit gol yaptı, maçı kazandık.

    lincoln'ü artık maalesef kaybettik. bu saatten sonra geri dönüşü olur mu bu olayın? hayır olmaz bence. ama ben bir galatasaray taraftarı olarak, lincoln'ü kaybetmemizin tek sorumlusu olarak bülent korkmaz'ı görüyorum. ve lincoln'ü kaybetmiş olmaktan da hiç mutlu değilim. herkesin fikrine saygı duyarım fakat "bu adam oynamıyor" diye sorulan sorulara sadece gülüyorum. nedeni belli...
    (bkz: bülent korkmaz)
App Store'dan indirin Google Play'den alın