resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 640
    hamburg'un teknik direktörü şöyle demişti '' galatasaray'ın elenmesindeki en önemli etken lincoln'ün oyundan alınmasıydı. çünkü baros'a tek ara pası atacak oyuncu oydu. ne olursa olsun lincoln tarzında bir oyuncu asla oyundan alınamaz.''
    belki bu biraz ipucu verir. sen milyon dolarlar verdiğin oyuncunun evet gönlünü kazanmak zorunda değilsin ama onu yok sayma hakkına da sahip değilsin. ona sorumluluk vermek zorundasın, oynatmak zorundasın. ayrıca bülent kormaz'ın lincoln için exstra bir şey yapmasına gerek yoktu ki. zaten o gelmeden önce oynuyordu. ama şimdi yok 2 hamburg maçının 50 küsür dakikakası dışında yok. eee ne gönlünü alması ne pohpohlanması oynatmamışsın ki adamı. en ihtiyacın olduğu anlarda sırtını dönmüşsün. allah aşkına kim bülent korkmaz'ın şampiyonluk yolunda çok önemli olan iki lig maçında takımı lincoln'süz bırakışını açıklayabiliyor? ve kim 2 haftada gelinen noktayı bir futbol mantığıyla açıklayabiliyor? kimse görmüyor galiba ne futbola dair birşey kaldı ne huzura. teknik direktör ümit karan'ı 2 hafta 90 dakika o performansına dair kazanmaya çalışıp lincoln'ü yok sayıyorsa bu başarıysa ben pes diyorum.
    ayrıca bütün bu durumun başladığı, bülent korkmaz'ın egosundan sıyrılamadığı olay ise bir why me? olayı. vay be. ümit karan altay maçında oyundan çıkarken formayı yere atıyor, burak hocaya içerde görüşürüz diyor ama bütün bunlar kimseyi günah keçisi yapmıyor. bak burak hoca yok, skibbe yok... hep suçlu olan onlardı zaten. bütün günahsızlar bizle beraber mutlu olabiliriz. hakan ünsal'da seneye yardımcı antrenör olur mutluluğumuz tavan yapar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın