• 837
    hâlâ kalkıp şeref, haysiyet, emek, onur ve namus'tan bahseden web sayfasıdır.

    ama ben daha çok oradaki alınteri kelimesine takıldım... kabul etmedikleri ve kabul etmekte zorlandıkları konu şike olayıdır. ancak o kadar büyük bir gaflettedirler ki, kulüp başkanları yalnızca rakip takımın alınterini değil, kendi futbolcusunun alınterini de çaldığını bir türlü akıl edememişlerdir.

    bak kardeşim, kimsenin sizin futbolcunuza, teknik ekibinize bir şey dediği yok bu konuda. onlarda çalıştılar, uğraştılar, çabaladılar... hakettiler şampiyonluğu demiyorum. sadece alınteri döktüler, o açıdan onlara saygı duyuyorum. çemişgezekspor'lu futbolculara saygı duyduğum gibi...

    şike var/yok olayına hiç girmiyorum. hepimiz okuduğumuzu anlayabilecek kapasitedeyiz. yani en azından galatasaray taraftarı adına söylemek gerekiyorsa, biz okuduğumuzu anlayabiliyoruz, bir sıkıntı olmuyor.

    demek istediğim, tüm bu olayları analiz etmeden önce okuduğunu anlama kabiliyetinin gelişmesi gerek. bu eksik olduğu için bazı şeyler tam olarak algılanmıyor haliyle... o yüzden; önce okuduğunuzu anlamak için bir gayret gösterin, sonra zaten tüm bunları, o iddianame'de yazan konuların, tapelerin, resimlerin, ifadelerin altında öküz (!) aranmayacak kadar her şeyin net ve son derece açık olduğunu anlayıp, tartışmanın gereksiz olduğunu siz de anlayacaksınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın