resim
Necati Ateş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 525
    necati ateş'e galatasaray'ın kapısı her zaman açık olmalıdır, olacaktır, gelirse hoş gelir başımızın üstünde yeri vardır, çok çok kaliteli bir alternatif olur, yeri gelir maç çevirir ve en az bizler kadar galatasaraylıdır. neden mi;

    1) galatasaray'ın kazandıgı en şerefli şampiyonluklardan birinde çok emeği vardır. klupteki çoğu oyuncu para alamazken, üç kuruşun hesabını yapıp, menajerler aracıgıyla kaçmaya çalışırken, kalıp yüregini verip aslanlar gibi mücadele eden 20 25 aslandan bir tanesidir. 1 gün bile gak guk etmemiştir.

    2) sami yen'de fener'e attıgı golün yeri benim için çok ayrıdır.

    3) fenerbahce'nin şampiyonlugunu ilan ederek çıktığı maçta, 2 1 malup olmamıza rağmen maç sonrası orta saha yayında dakikalarca bekleyip, oraya o bayragı diktirtmeyen üç bes aslandan biridir ve bunun yeri de benim için ayrıdır.

    yaşı vardır kabul, galatasaray için yeterli midir sorgulanabilir ama her zaman iyi bir alternatif olacaktır, 10 numara mevkinde de forvet mevkinde de oynar, yeri gelir güreşir yeri gelir kaçırır yeri gelir gol atar ama necati bu takıma öyle ya da böyle katkı sağlar.

    (maliyetinin çok yüksek olmayacagını düşünerekten yazıyorum)
App Store'dan indirin Google Play'den alın