resim
Necati Ateş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 523
    hepimiz gs'ın şu an ki gidişatından az çok memnunuz. kanatlarda sıkıntı olduğunu düşünüyoruz. peki msulera ujfalusi eboue melo elmander baros gibi bir (6 kişilik) oyuncu grubu ilk 11'deyse sağ açıka sol açıka kimi alabilirizde (yerli olarak) takıma akdeme atlatabilir? hepimiz biliyoruz ki kanatlara veya yaratıcı oyuncu tanımımıza uyacak adam kesinlikle yabancı oalcak. böyle bir durumda 6 yabancı dan ilk kenara çekilecek adam baros'tur. e baros yokken oraya kimi koyabiliriz? mevlüt olmuyor umut'u (kaçımız kabul eder o da ayrı) takımı vermez bize. o zaman ligde yerli oyuncular arasında forvet hattında en verimli oyuncu olan necati'nin takıma istenmesi gayet mantıklı. sırf bu yüzden gelmesini isterim.

    ncati'nin fb'li olduğunun söylenmesini ise komik buluyorum. daha nasıl belirtecek bu adam gs'lı olduğunu. gs'dan ayrılmamak için ibb'de de oynadı real sociedad'da da oynadı. neden gönderildiği her zaman muallak kalacak şekilde takımdan gönderildi. şu an kısıtlı türk rotasyonu için yararlı oalcak vasat üstü oyuncudur. üstelik hedef forvet oynayıp elmander'i arkasına alabilecğei gibi elmander'in arkası da oynayabilir. umarım gelir bu önmüzdeki 5 ay çok kritik.

    bu arada fatih terim'in "başarıya aç genç türk futbolcular önceliğimiz" gibi bir söylemi yok. hatta canlı yayında sezon başı, "bu sezon yaşa başa bakmayacağız işimize yarayan her oyuncuyu alıp şampiyon olacağız " demeci hafızalarda yerini koyuyor. önümüzdeki sene allah kerim :))
App Store'dan indirin Google Play'den alın