resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 2991
    türk futbolunun içine düştüğü felaketin nedenidir. bizler elbetteki her gelişmekte olan ülke gibi yapı bozukluğuna, insan yozlaşmasına sahip bir milletiz. 90'lardan itibaren galatasaray'ın avrupa'da saman alevi gibi parlamaları dışında kendi liginde debelenen ufak yolsuzluklarla devam eden bir futbol endüstrisine sahiptik.

    ne zaman ki bu adam geldi, aldı bizi taa tepelere taşıdı. tabii ki futbol takım işidir, yönetimi, futbolcuları, teknik heyeti, taraftarı hepsi camianın başarıya ulaşmasında söz sahibidir. yalnız hagi bütün bu pastanın diğerlerinden daha lezzetli olmasını sağlayan eşsiz sostu. sonuç olarak galatasaray'ı ve türk futboluna kendi çapında inanılmaz bir ünvan kazandırdı.

    işte zurna da burada zırt dedi. ezeli rakiplerden özellikle fenerbahçe bunu görünce zaten şizofrenik olan yapısı iyice kontrolden çıktı. başarıya giden her yol mübahtır sözünü öyle bir aşırıya taşıdılar ki sonunda bulunduğumuz noktaya geldi. 10 senedir sahasında bize karşı üstünlük kurmalarına rağmen - ki nedenleri arasında sahadışı manipülasyonlar da seziliyor - bu onlara yetmedi. sonunda çıldırdılar.

    bugün geçirdikleri cinnet camia yapılarına bağlı olarak ancak fenerbahçe'de bu kadar şiddetli olabilirdi.

    bir fenerli der ki: "biz kendi aramızda ite kaka geçinip gidiyorduk; bu adam geldi her şeyi berbat etti."
App Store'dan indirin Google Play'den alın