resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 2843
    ne zaman başlığına girsem sinirlendiğim topçumuz. kaptanımız. adamın dibi.

    yok efendim mücadelesi varmış da yeteneği yokmuş da kafasını kullanamıyomuş da* pasları kötüymüş de ortaları kötüymüş de. sanki adam benim deyimimle 10 numara senin deyiminle amf oynuyo da passingi, creativitysi, flairi, tekniği 20 üzerinden 16* olması lazım en az. bu adam sağ bek! hadi sağ açık de. senin oynadığın oyunda bile bulamazsın sabriden daha iyi olup galatasaraya gelecek oyuncu. senin dilinden konuşmaya devam ediyorum. elin gavuru bak ne diyor futbol hakkında,
    "messi,xavi, ronaldo(çakma olan) are the players that makes people love football but players like puyol are the ones those make it vital*
    aynı dilden devam; bir oyuncuda özellikle amc ya da forvet değilse önce şu özelliklere bak, determination, bravery, workrate, teamwork bi de takımı sevmesine bak.

    dil için kusura bakma ben türkücü ingilizcesi biliyom sadece. kendi dilimden anlatmaya kalksam ***** dan geçilmezdi entry.

    sözün özü onu çekemeyen bütün ibnelerin suratına ben tüküreyim!

    sözlükten soğutuyosunuz adamı yemin ederim. futbol bu aq yetenek sizsiniz yarışması değil. herşey yetenek değil hatta sadece yetenek hiçbişeydir burda! bak aydına en büyük ibret sana! yetenekli de noluyo? sabrideki azim onda olsaydı belki çok büyük futbolcu olurdu ama işte aması var. ama işte ondaki yetenek, teknik sabride olmamasına rağmen sabri büyük adam iyi topçu!

    not: inş. beni bu kadar sinirlendirenler fenerli falanlardır da gelmiş burda trollük* yapıyolardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın