resim
Josep Guardiola i Sala
Görev:Teknik Direktör
Takım:Man City
Yaş:53
Uyruk:İspanya
  • 201
    kendisi teknik direktör değildir bence. olsa olsa kendisinden astsubay başçavuş* olur . neden diye sorarsanız takım içinde bir kaç oyuncuya verilmiş özel imtiyazlar ( torpil ) diğer oyunculara çok sıkı disiplin uygunlanması mesela. 16 yaş altı amatör takımların oyuncuları gibi , yeni gelen oyuncuları dışlama bile var .

    (bkz: zlatan ibrahimovic)

    kendisini başka herhangi bir takımda görelim . o takımı ilk 10'a anca sokar. çünkü barcelona'da olay rijkaard dönemindeydi. bu sistemi rijkaard getirdi. zor kısmı oydu. ancak şimdi kaymağını guardiola yiyor . takımının 3 puanı alması için " sisteme bağlı kalın " demesi yeterli.

    ayrıca futbolu inanılmaz derecede basitleştiren bir barcelona takımı var. oyun zevki sıfır. sadece ve sadece 3 puanı alma mantığı var. 3124141 tane pas yap at messi'ye alexis'e gol yapsın mantığı var . afedersiniz ama bu kadar yetenekli oyuncuları olmadığı için 3 puan almak için sahaya çıkan ankaragücü'ne bile kimse laf edemez. bana göre barcelona 3 puan takımıdır. pozitif futbol sıfır . guardiola'da bu takımın bekçisi .
App Store'dan indirin Google Play'den alın