İspanya La Liga 16.Hafta Maçı
23:00 Bernabéu
1 - 3
  • 43
    nuri sahin'in oynamasi durumda real madrid'in, oynamamasi durumda ise kazananin pek de umrumda olmayacak mactir. hatta real geriye dussun ki nuri sonradan girip gol atsin falan. hamit de girsin ama onun oynamasi biraz daha zor gibi. insallah nuri oynar da mac bir anlam kazanir.

    tarafsiz olarak bakacak olursam da, aslinda mourinho'yu chelsea zamaninda severdim. hem de manchester united'li olmama ragmen. sonralari harbiden cok bozdu mourinho. cilgin hareketleri onceleri sempatik gelse de artik gittikce antipatiklesmekte. real madrid'deki itici futbolcularin da etkisiyle kendisinden sogudum diyebilirim. bu yuzden biri kazanacaksa barcelona kazansin. en azindan guardialo daha efendi. ha barca'nin da itici futbolculari yok degil.

    her real-barca macinda sozlukte cikan kavga umarim bu sefer olmaz. olsa bile abartmayiz insallah.

    edit: uefa.com'a gore nuri sahin ilk 18'de bile yok. tahmin edeceginiz gibi hamit de yok. e o zaman sokayim boyle maca da real madrid'e de. umarim barcelona fark atar. ama ben boyle dedim ya bana inat real fark atmasa bari. en azindan nuri yedek olsaydi be kardesim. yavas yavas hazirlamak lazim bu cocugu. beter ol emi mourinho! kullanmiyorsun cocuklari bari bize yolla. en azindan hamit'i yolla allah'siz! tamam sakinim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın