• 1
    müthiş zevkli, heyecanlı geçen bir maç oldu, epeydir böylesi olmuyordu. yenildiğimizi yazalım en başa da sonra dedikodu oluyor. (bkz: #833134). bakınızda bahsedilen maçı niye yazmadım, yenildik doğru hem de farklı yenildik. ama maçı 7'ye karşı 5 kişi oynadık yahu. yuh, adam bunu yazarken utanır. neyini yazayım. al bu geceki maçı yazıyorum, bakalım yine utanacak mısın?

    bugün de 5 mi 6 mı, öyle bir farkla yenildik. ama usta bu defa da bütün maçı 1 kişi eksik oynadık. kalifiye jurnal maçın hemen başında bileğinden sakatlandı, geçmiş olsun kardeşimize. sakatlandığında kaç kaç bilmiyorum, kafa kafaya gidiyordu ama.

    yahu zaten maç son 10 dakikaya kadar kafa kafaya gitti, bir kez 2 fark yakaladılar son 10 dakikada, sonra fark açıldı. gayet normal değil mi, bütün maç bir kişi eksik oynayıp. unutmadan, vezirsporda maçlar 75 dakika.

    maçla ilgili bir kaç ilginç bilgi daha var, paylaşayım. mesela toka'nın böyle oynadığı bir maçı zaten kazanamazdık ki. adam topa vurdu, arkamı döndüm, top bana bile gelmiyordu yahu, kıçıma çarptı gitti gol oldu. ceza sahası dışından aşırtma gol attı, aynısından bir tane de direkten döndü. biz hücuma çıkarken neredeyse her topu benden çaldı. sonra arka arkaya 3 bacak arası yaparak intikamımı aldım ama çok geçti. toka'yı alan kaybeder tarihe karıştı mı acaba?

    sonra, rakipte topa çok iyi vuran adamlar var. var da sadece bunu biliyorlar. bir tek tane organize atakla gol atamadılar. zaten oyunun son 10 dakikasında arkadaşlara bunu hatırlattım, bu sefer pas yaparak gol yapmayı denediler, ı-ıh. 2 kişilik savunmaya gol yapamadılar. üzgünüm gençler. ha bir de lan ben 45 yaşında adamım, ben çamur yapacağıma bunlar çamur yapıyor. yok penaltı, yok topu dışardan çevirdin ayıp be. adam diyor ki ben atladım, onlar hala penaltı diyor. gerçi kendisini attığını söylesin diye ben söyledim, idare edin.

    biz mi, eksik takımın paslaşmalarını görmeniz lazımdı.

    ben gurur duyduğum kendi takımımı yazacağım, şikeciler kendi takımlarını yazsın.

    oleg*
    kalifiye jurnal
    alper*
    captano
    sinyor
    elland road
    beyinbedava
App Store'dan indirin Google Play'den alın