• 760
    varsın olsun farkı kaçıralım hacı. yemişim ya. fener 6 tane attı da ne oldu. tek maçlık bişeydir bu. hem biz onlar gibi saçmasapan tek bir maçı yıllarca konuşmazdık. en fazla seneye unutulur giderdi maç. yani velhasılkelam olay fark atma olayı değil.

    galatasaray bu maçta, bir teknik adamın takım için ne kadar önemli olduğunu gösterdi. 4 gün önce başka bi maçta yürüyerek oynayan takımı öyle bir motive ediyorsun ki, sahaya "saldır galatasaray" ın hakkını vererek, parçalamak için çıkıyor. futbolunu da o kadar güzel hareketlerle süslüyor ki bu takım, izleyenler mest oluyor. taktik öyle güzel kurgulanmış ki, fenerbahçe kağıt üzerinde kalabalık gözüktüğü ortasahada bile elmander ve baros'un katkıları dolayısıyla hiçbir halt yiyemiyor.

    yine aynı şekilde sahaya baktığımızda semih kaya ve emre çolak'ı görüyoruz taraftar olarak. semih kaya takımın zaten as oyuncusu olmuş fenerbahçe maçında ilk 11 çıkıyor. tüm taraftar güveniyor semih'e. emre çolak hala soru işareti fakat taraftar fatih hoca aldıysa ilk 11 e vardır bir bildiği diyor. maç başlıyor. iki genç oyuncusu da sanki 10 yıldır takımın değişmez oyuncuları gibi oynuyor. işte taraftar o an daha da mest oluyor. çünkü beklediği transferler var taraftarın fakat gençleri gördükçe ümitleniyor, yemişim transferini diyor.

    ikinci yarı durma olayına gelince de.. olay biraz da trabzonspor maçını düşünmek olabilir. ama bu çok küçük bir ihtimal. asıl olaya gelecek olursak, aykut kocaman gerçekten çok iyi 2 hamle yaptı devre arasında. stoch ve semih i oyuna alarak taktiği değiştirdi ve fenerbahçe kanatlardan biraz rahatlamaya başladı. orta alanda zaten iki tane kesicileri vardı ve oradan yüklenmediler bile. sadece alex top dağıtmışsa dağıtmıştır ortadan. başka işleri yoktu ortayla. fatih terim hamle yapmak istemedi. bu yüzden biraz duraksadık. çünkü hoca zevk alıyordu kenardan. en doğrusunu yaptı. bizlerde tribünde çok keyif alarak izledik maçı. herşey çok güzeldi. yağmur bile romantizm kattı olaya. mükemmeldi !!
App Store'dan indirin Google Play'den alın