• 758
    fizan'dan duyuldu!

    portakal soyulunca tadına da doyuluyormuş meğersem..

    yalan yok, futbolda camia olarak fener galibiyetine açtık, fizan'dan duyulacak şekilde de 'koyduk' tabiri caizse. baştan söyleyeyim, yazıyı 1 kere yazıp yayınlayacağım, kontrol için okuma falan yok bu yazıda.

    bank asya öncesi son tokatı bizim atacak oluşumuza mı değineyim, yobo'nun hala kaymaya devam ettiği ve maçtan sonra metro'da görenlerin olduğu söylentilerini mi tartışayım, alex'in golünden sonra "fener gol gol gol şampiyonluk gidiyor", "bank asya birinci lig birinci lig bank asya" gibilerinden inleyen tribünleri mi anlatayım, maçtan sonra fenerbahçeli futbolcular sahadayken çalan "mini mini bir kuş" şarkısını mı yansıtayım, "telgrafın tellerine kuşlar mı konar" ile coşuşumuzu mu göstereyim, deplasman yasağını koyup fener taraftarını getirtmeyenlere mi sayayım, şu maçı hafta içine koyup da stada gelirken işkence çekmemize sebep olanlara mı söveyim, götüyle top kontrol edene melo'nun malum yeriyle attığı golü mü göstereyim, içkiyi ağzıyla içmeyenlerin rezil durumlarına, şu maçı kaçırmalarına mı yanayım, 2 tane 91'li çocuğun aslanlar gibi performanslarını mı öveyim, 59 hafta sonra gelen liderliği mi, 2 sene sonra gelen fener galibiyetini mi kutlayayım, "kaybedince n'apıyorduk?" diyenlere timsah yürüyüşünü, 2-2'yi mi hatırlatayım, tek kale oynayıp 10'dan fazla net gol pozisyonumuza girdiğimizi, olağanüstü futbolumuzu mu öveyim, beşiktaş maçıyla çıkışa geçen eboue'yi, şeyiyle gol atan melo'yu, volkan'ın altından yazan elmander'i ve diğerlerini ayrı ayrı mı kutlayayım, nonda'nın attığı gol ile gelen son galibiyet ile bu maç arasındaki benzerlikleri mi (iki maçtan önce de yeni marş çıkmıştı, iki maçta da siyahi futbolcularımız gol atmıştı, iki maçta da maçtan önce 'ayva çiçek açmış' çalmıştı, iki maçtan önce de bayram havası vardı..) söyleyeyim..

    normalde fener'in o direkten dönen topu, klasik bir fenerbahçe derbisi golü yeyişimiz olurdu, yok direğin için çarpar semih'in önüne düşer falan.. orada belli oldu zaten galibiyetimiz..

    vallahi ne diyeyim ki..

    şen ola cim bom şen ola!

    he bu arada, nonda'nın kafası mı, melo'nun kafası mı? başa baş mücadele olur..

    teşekkürler galatasaray..

    önceki yazılarda bahsettiğim 3 zorlu maçın ilk 2'sini atlattık, gençler deplasmanı galibiyet, fener derbisi galibiyet. haydi büyü bozulmasın, trabzon deplasmanından da galibiyet bekliyoruz..

    http://jaimelesport.blogspot.com/...izandan-duyuldu.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın