resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 3015
    oyun zekası, pozisyon bilgisi olarak üst düzeyde, bugün * yaptığı çapraz koşular, boş alana kaçmalar vs ile fenerbahçe savunmasını yeterince bunalttı ama fizik olarak hala eski seviyesinde değil malesef. bu neden kaynaklanıyor bilmiyorum; antrenmansızlıktan ya da kondisyon eksikliğinden mi yoksa yaşından mı *.

    ikinci yarı bir kontra atak pozisyonunda ileride bomboştu kendisi ve sanırım eboue iyi bir pas attı. eski baros olsa yardırır ve kaleciyle karşı karşıya kalırdı çok rahat bir şekilde ama defans yetişti kendisine ve bocaladı. özlüyorum o topu alıp 2 3 kişinin arasına dalıp çıktığı maçlarını.

    bugün gol atmasını çok istiyordum ama olmadı. şikeciler bu sezonu spor toto liginde tamamlayabilirlerse kadıköy'de çakarsın artık be baros.

    bir parantez de taraftara : forumlarda, sözlüklerde o kadar atıp tutuluyor baros hakkında gitsin etsin bilmem ne diye de, oyundan çıkarken bütün tribün ayakta alkışladı adamı ve hakikaten çok sevindim böyle olmasına. galatasaray taraftarı olgunlaşıyor galiba gün geçtikçe.
App Store'dan indirin Google Play'den alın