• 731
    galatasarayın özellikle ilk yarı muhteşem oynadığı, 2.yarının 15 dakikalık bölümü haricinde yine çok güzel oynadığı ama buna rağmen tarihi bir fark yerine 3 golle yetinip 3-1 galip geldiği, 3 puanı ve liderliği aldığı maç.

    -öncelikle staddaki o muhteşem taraftara, 55 bin kişiyi arkasına alıp aslanlar gibi oynayan bütün oyunculara, ünal başkana, grande terime sonsuz teşekkürler.

    -maç öncesinde süper bir kareografi vardı. trübünler hem gözlerimizin pasını sildi hem kulaklarımızı sağır etti ki maç boyunca da böyleydi. helal olsun diyorum. millet kareografi görsün, taraftarlık görsün!

    -terim maça semih, emre çolak ve çift forvet başladı. çok cesurcaydı bu. bu dörtlüden baros haricindekiler çok iyi oynadı. yani terimin tercihleri çok doğruydu.

    -maçta galatasarayın en büyük avantajlarından birisi de sahada yer alan neredeyse hiçbir oyuncunun fenerbahçe fobisinin bulunmamasıydı. ebue, melo, ujfa vs. sadece hakan balta vardı sanırım. bir de sonlarda giren ayhan, servet vs. bu da galatasarayın dominasyonunda önemli etkendi.

    -melo namahrem yeriyle mi gol attı bana mı öyle geldi. neresiyle attı anlamadım ama iyi ki de attı. helal pitbull'a.

    -daha önceden de söylediğim üzere fenerbahçe pres yapan takımları sevmiyor ve galatasaray sürekli olarak pres yaptı fenere. sayısız top kazandı ve orta saha ile fenerin yobo haricinde berbat olan savunmasını yerle yeksan etti.

    -terim (ki kendisinin o olduğunu anlamadım ilkin kapşonu yüzünden) ile alex'in tokalaştığı an süperdi.

    -galatasarayın 2 büyük de kazancı oldu derbi galibiyeti ve 3 puan haricinde ; emre çolak ve semih. bu iki genci kazanmak çok ama çok anlamlıydı.

    -maçın bir diğer özelliğiyse taraftarlar bir gs-fb derbisinde uzun zaman sonra ilk futbol izlediler. cidden uzun zamandır bu kadar iyi bir galatasaray ve derbi futbolu görmüyordum. kavga gürültü değil futbol izledik.

    -fırat aydunus şaşırtıcı şekilde iyi bir maç yönetti. kartlar ve düdükler hep doğruydu.

    -lamı cimi yok. galatasaray bu sene türk takımlarının yaptığı maçlardaki en mükemmel futbolu oynadı. sonuçtan bile daha değerli olan buydu benim için. ilk yarı ağlattılar resmen. zaten markus merk'in nette gördüğüm bir sözü de bunu anlatır özellikte ;

    --alıntı--
    ilk defa böyle bir maçta bir tarafın bu kadar ezildiğini ve diğer tarafın maçı bu kadar domine ettigini gördum! - markus merk
    --alıntı--

    maçtan güzel fotolar :
    http://www.facebook.com/...p;type=1&theater
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/...509_2115522747_n.jpg

    dip not :
    --alıntı--
    eboue’nin bakkala gönderdiği yobo’dan haber alınamıyor!
    --alıntı--*
    *

    (bkz: koyduk mu)
App Store'dan indirin Google Play'den alın