• 1060
    çoğu şeyi işine geldiği gibi yorumlar, bazen saçmalar vs vs.. ama bu adamın çok doğru yönlerine, herkesten önce dikkat çektiği gerçeğini değiştirmez.

    ne demiş 7 aralık 2011 galatasaray fenerbahçe maçı için?

    demiş ki; kapanırsak, orta sahada topu adamlara verirsek, 6-0 tarih olur. bunun için laf yiyen gazetecidir. şimdi; galatasaraylıyız tamam, takımımız dünyanın en iyi takıma gözümüzde eyvallah.. ancak...

    arkadaş, tarihimiz boyunca kapanmayı becerememiş bir takımız biz. kapanmaya kalktığımız her maçı vermişiz. örnek mi? geçen seneki derbi. 1-0 a yatmaya kalktık, yedik 2 taneyi. bunun aksi örnek, yüzakımız uefa finali. 10 kişi ile, 120. dakikada rakip sahada pres yaparak aldık o kupayı, henry nin filan ayağında top olsaydı bizim sahada, taffarel'in eli bile kurtaramazdı bizi.

    ister sev ister sevme, bir alex gerçeği var kardeşim. bu herif skoru değiştiriveriyor bir saniyede, istediği yerden şut atarak. şimdi kapanmak demek, bizim ceza sahası yakınlarında bu adamda top olması, hatta bol bol duran top vermek demek. böyle adamlara karşı yatabileceğin skor en az 2-0 dır güzel kardeşim, o da son 10 dakika filansa. kendini kandırma.

    hah işte, hıncal uluç da bu noktaya dikkat çekiyor. bizim baskı yapmamız gerek diyor. yoksa herifler atıyor, buna bir de fenerbahçe balını eklersen, özellikle galatasaray maçlarındaki balını, 6-0 ın tarih olması lafını asıl o zaman anlarsın. benim son 15 yılda hatırladığım her maçta, fener'in her vurduğu göte başa çarpa çarpa öyle ya da böyle gol oldu kardeşim. bizim vurduklarımızın gol olması için de hatim indirmemiz gerekti. durum buyken, hıncal'ın dediğini açıklayayım sana, adamın dediğinin anlamı şu,

    "sen galatasaray olarak en az 15 şut çekip, fenerbahçe'ye en fazla 5 şut şansı vereceksin, yoksa yine yenilirsin"

    objektif olarak bakın allah aşkına, bu lafa itiraz edebeilir misin?
App Store'dan indirin Google Play'den alın