resim
Tanju Çolak
Görev:Sportif Direktör
Takım:-
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 219
    akranı ve aynı dönem zirvede olduğu bir diğer isim olan rıdvan dilmen'in şu sıralar düştüğü rezilliklere bakıyorum, bir de tanju'ya bakıyorum. siz de bakın bence. kıymetini bilin bu değerin.
    bugünün futbolcuları arasında tanju'nun yakaladığı başarıların 3'te 1'ini yakalayan adamlar ayın 23 günü kamera karşısından çekilmezken tanju'yu son 10 senede kaç kez televizyonlarda izledik. belki 8, belki 10.
    adam onuruyla ve tüm emeğiyle galatasaray'a değme adamların vermediği katkıyı verdi ve sessizce köşesine çekildi. istediğiniz kadar fenere gitti deyin. galatasaray terbiyesini bir kere aldı ve bir daha kaybetmedi.

    not: onca yıl tekrar tekrar tüm ayrıntısıyla anlatmasına rağmen hala para için feneri seçti diyenler de google'a girsin üşenmeyip. galatasaray başkanına saygı duyarım ama hepsini sevmek zorunda değilim(bkz: adnan polat). alp yalman'ı da bu tanju olayları yüzünden sevmem. para için tanju'yu kundaktaki bebek gibi fenerin kapısına bırakmıştır. ama hala insanlar tanju galatasaray'ı sattı, fenere gitti diyebiliyorlar. anlayamıyorum. belki ben aptalım bilmiyorum.

    her neyse özet geç denildiğini duyar gibiyim, özet geçeyim;
    ben seviyorum 10 sene, 15 sene bir devlet memuru gibi kulübüne hizmet edip, daha sonra köşesine çekilen, işine-gücüne bakan böyle adamları. elin jardel'ini sevdik, niye sevdik gol atıyor diye sevdik. var mıydı başka özelliği kendini sevdirecek. leblebi gibi gol atıyordu, biz de sevdik, siz de sevdiniz. ben de tanju'yu seviyorum.

    edit: şimdi tekrar okudum da ilan-ı aşk gibi olmuş a.q.
App Store'dan indirin Google Play'den alın