resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 1225
    açıkçası benim için ölse dahi badem gözlü olamayacak fenerbahçe'ye çok yakışan eski fenerbahçe başkanı.

    şuraya yardım yapmış, burda ailesi, orda eşi dostu varmış umrumda değil. 2001'de şampyion olabilmek için, evet yanlış duymadınız sadece şampiyon olabilmek için galatasaray taraftarının koltuklarına tezek, çürümüş yumurta koyulduğunda, üzerlerine sidik torbaları fırlatıldığında bu zat-ı şahaneydi fenerbahçe başkanı.

    (bkz: 6 mayıs 2001 fenerbahçe galatasaray maçı)

    şu an hangi maçlar olduğunu hatırlayamayacağım, fakat yine bir kadıköy derbisinde özenle kesilmiş mermerler taraftarın üzerine atılırken de fenerbahçe başkanıydı kendisi.

    kulübüne karşı en ufak bir hatalı kararda hakemlerin eşini, dostunu, ailesini, şerefini düşünmeden hakem odalarına inen, tehditler eden, hatta bir hakemin hakemlik kariyerinin bitmesine sebep olan "insan"dır kendisi.

    benim gibi; sırf futbol izleyebilmek adına ödeyemeyeceği borcun altına yatıp, kombine alan öğrencilerin, izlediği futbolu kirleten, şikenin şaibenin her türlüsünü yapan badem gözlü "insan" aziz baba.

    daha geçen mayıs haziran aylarında, basketbol play-off serilerinde türlü şaibelere imza atan kulüp başkanı.

    allah biliyor ya, diyordum içimden, bir gün, bir gün gelecek bu şeref yoksunu insanlar kendi pisliklerinde boğulacaklar. bir gün bir adam çıkacak diyordum, bunların yüzsüzce yaptığı bu tüm pislikleri yüzüne vuracak.

    işte şimdi, bir şeyler değişiyor futbolda. ve sırf bu sayede gelecekten umutlu olabiliyorum. hastaymış, numara yapıyormuş umrumda değil.

    bu arada, medyanın gazlarına da çok güzel geliyoruz. kendisi sadece şike yüzünden yüz küsür yılla yargılanmayacak, silahlı suç örgütü yönetmek de dahil olmak üzere şike dışında yığınla suçu var.

    her şeyden önce insanız, fakat insan gibi davranmayanın da bugün hakettiği cezayı çekmesinden memnun olmalıyız bence. kim ne derse, nasıl eleştirirse eleştirsin. benim kalbim müsterih.
App Store'dan indirin Google Play'den alın