resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 1224
    (bkz: her şeyden önce insanız biz). aziz yıldırım'ı gönül bağıyla sevenlerin sevgisini küçümseyecek değiliz. mesela eşi, varsa çocukları, ondan burs alanlar bu daha uzar gider. taraftarlarını buna katmıyorum çünkü aziz yıldırım taraftarlarına ve takımına kötülük yapmıştır, zerre kadar sevgiyi hak etmemektedir. zaten taraftarlarıyla dalga geçmemizin sebebi de budur.

    gel gelelim aziz yıldırım'ın hastalıklarına? aziz yıldırım sözde fenalaşıp hastahane'ye kaldırılırken ambulansta elinde kalın bir dosyayla gazetede kendi hakkında yapılan haberler ve ona henüz sorulmamış tapeleri incelerken (u: muhtemelen orada hangi soruya nasıl cevap versem diye kapsamlı bir inceleme yapıyordur) fotoğrafları çarşaf çarşaf yayınlandı. işte bu fotoğrafları gören ben ve benim gibi insanlar aziz yıldırım'ın samimiyetinden gayet tabi şüphe edecektir ve hızını alamayan arkadaşlarım haklı bir şekilde dalgasını da geçecektir.

    bir adam gözlerimizin içine baka baka bütün türkiyeyle taşşak geçerse, birileri onun bu samimiyetsizliğiyle dalga geçince insanlık ölmez merak etmeyin.

    ayrıca bu adamın suçlandığı tek şey şike değil, mafyayla iş birliği yapmış, bir çok kişinin ekmeğiyle oynamış tehdit ederek. daha geçenlerde bile kaya çilingiroğlu onu ziyaret etmiş ve aziz yıldırım'ın onun hakkında yapılan bazı haberlerin gazetelerini sakladığını, çıktığında hepsinin icabına bir şekilde bakacağını söylemişti.

    bu adamı masum bir çocuk olan uğur kaymaz'la aynı paragrafta kullanıp empati yapmaya çalışmak asıl insanlığın öldüğü noktadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın