resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 789
    ulema sinirlenecek ama fazla abartılmaya başlamış futbolcumuz. altyapı romantikleri çocuğu şişirdikçe şişirmeye devam ediyor. ama 4 5 maç hata yapsa yine bu romantik kardeşlerimiz baş günahkar olmalarına rağmen ilk taşı atmaktan da çekinmeyecektir. semih gayet soğukkanlı, ayağı görece düzgün, seri, iyi sıçrayan topçu kardeşimiz ama eksiklikleri de gün gibi ortada. örneğin zamanlama problemi her maç kendisinin başına iş açmakta, diğer en büyük problem ise bu kardeşimizin pozisyon bilgisi. seriliğiyle bunu bir nebze kapatsada savunmada bazen muazzam açıklar veriyor. tabi ki yaşı genç, çalışır çabalarsa 2 sene sonra "yaz ilk 11' e 1- semih" kıvamına gelebilecek potansiyelde bir kardeşimiz, ama halihazırda formda gökhan ve servet' ten ne kadar kızarsan kız daha düşük seviyede bir oyuncu.

    başında imparatorun bulunması kendi adına büyük şans, eğer formdaysa, çalışıyorsa formayı da kapacaktır. ama medya maymunlarıyla, 7 aylık galatasaray taraftarı formu düşüşe geçtiği anda kendisini köpek balıklarının içine atacaktır. hiç öyle " yaparsa semih hata yapsın abi gökhan yapacağına" sahtekarlığına gerek yok. çünkü 3 4 maç arka arkaya hata yaparsa belki kendine ait bir bestesi bile olabilir. galatasaray taraftarı hiç bir zaman ne uğur uçar' a ne emre çolak' a ne arda turan' a, "formsuz ama bizim çocuk nasıl olsa, yeter ki oynasın tam destek" dememiştir. bundan sonrada demeyecektir. en azından sosyal medyada semih' e bindirilen bu yükü ağırlaştırmamak, abartmamak hem semih' e hem galatasaray' a çok yardımcı olacaktır.

    semih' e not: şimdi sana adamsın husky diye pankart açanlar 2 sene sonra kıçına teneke bağlayıp gönderme potansiyeli en yüksek olan adamlar. kulağını herkese kapa işine bak aslan parçası. öptm kib bye sçs. imza gökhan zan fan boy
App Store'dan indirin Google Play'den alın