resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 569
    atletico mineiro takımından 2001 yılında bundesligaya transfer olan ve kaiserslautern forması ile avrupa kıtasına adım atan lincoln, burada forma giydiği süre içerisinde performansı ile göz doldurdu..

    takımın en önemli silahlarından biri haline geldiğinde bir çok kulübün transfer listesinde ilk sırayı çoktan kapmıştı..

    ------------------------------------------------------------------------
    "2004 yılında inişli çıkışlı grafiği takımını da etkiledi.
    ----------------------------------------------------------------------
    kaiser küme düşmeme mücadelesi veren takımların arasına katıldı.
    -------------------------------------------------------------------------------------
    bu dönemde lincoln kendisinden hiç beklenmeyen bir hareketle bir anda ülkesi brezilya'ya gitti.. sakatlığı bahane gösteren brezilyalı yıldız, ülkesine tedaviye gittiğini söyledi ama kulüp yönetiminden izin almadan gitmesi büyük sorun oldu"

    kaiserslautern de bu hareketi nedeniyle süresiz kadro dışı kalıp taraftarın nefretini kazandı.

    -----------------------------------------------------------------------------------

    sezon sonunda ise yine şok bir kararla schalke 04'e imza atarak kaiserslautern den ayrıldı.. futbolculuğu kadar saha içindeki agresif tavırları da almanya da sık sık gündeme oturdu.. 2005 yılında thomas hitzlsperger'e saha ortasında en amiyane tabirde dalınca kırmızı kart görüp takımını yalnız bırakmış ve uzun süre ceza almıştı..

    aynı hareketi bu sezon schalke şampiyonluğa koşarken oynanan kritik leverkusen maçının bitiş düdüğü ile birlikte yapıp, leverkusen'in kaptanı schineider'e tokat attı..

    bu hareketi ile 5 maç ceza aldı ve takımının çok önemli maçlarında forma giyemeyerek kaçan şampiyonluğun bir numaralı sorumlusu olarak shalke 04 ün taraftarlarının nefretini kazanarak takımdan ayrılmak zorunda kaldı.

    ----------------------------------------------------------------------------------

    ayrıca bize geldiğinden beri yaptıkları yukarıdakilerden pek farklı değildir. bize gelene kadar oluşan kariyeri bu olan futbolcudur. yani galatasaray'a gelene kadar melekti de bülent korkmaz şeytan yapmış değildir. belki adam olurda bir katkı sağlar diye bu kadar destekledik. ölse hiç üzülmem. cehennemin en sıcak yerine kadar yolu vardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın