• 19
    (alinti: 2008-2009 sezonu teknosa bayanlar türkiye kupası, 12-13-14 nisan tarihlerinde kayseri’de düzenlenecek. daha önce 3 nisan'da başlayacağı duyurulan turnuva, galatasaray'ın dün fiba eurocup'ta finale yükselmesi ve 2 nisan'da final maçı oynayacak olması nedeniyle bir hafta ertelendi.

    federasyon'dan yapılan açıklamada şöyle denildi: "3-4-5 nisan tarihlerinde yapılması planlanan teknosa bayanlar türkiye kupası organizasyonu, ülkemizi bayanlar fiba eurocup’da temsil eden galatasaray bayan takımı’nın önemli bir başarıya imza atarak finale yükselmesi ve 2-9 nisan tarihlerinde final müsabakaları oynayacak olması nedeniyle, tbf tarafından daha önce alınan yönetim kurulu kararı gereği 12-13-14 nisan tarihlerine ötelendi."

    kayseri kadir has spor salonu’nda düzenlenecek turnuvaya, türkiye bayanlar basketbol ligi’nde normal sezonun ilk devresini puan cetvelinin ilk 8 basamağında tamamlayan; fenerbahçe, mersin büyükşehir belediyesi, beşiktaş cola turka, samsun basketbol, tarsus belediye, panküp ted kayseri koleji, galatasaray ve ceyhan belediye katılacak.

    turnuvada ilk gün çeyrek final maçları oynanacak. tur atlayan takımlar ertesi gün yarı finalde ve son gün finalde karşılaşacak. maçlar ntv spor'da yayınlanacak.

    bayanlar türkiye kupası hakkında
    bu yıl 17.’si düzenlenecek kupada 8 kez fenerbahçe, 6 kez galatasaray ve 2 kez botaş şampiyon oldu.)
App Store'dan indirin Google Play'den alın