resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 3006
    bence 3 aralık 2011 gençlerbirliği galatasaray maçı'nda hücumdaki en iyi oyuncumuzdu. baros'u ben uzun zamandır ilk defa böyle istekli gördüm. o kadar top aldı, istedi. tamam çok iyi top dağıtamadı ama en azından topu ileride tuttu. en ilerideki adam top tuttuğu için, topları onun dapıtması istendiği ya da şöyle diyeyim olay o şekilde geliştiği için kısır göründü takım. bunun da sebebi defanstan topun çıkmamasıydı.

    baros'a gelen topların hepsi defanstan geldi. uzun top. selçuk ve melo bugün çok etkili görünmediler. sebebi de bu işte.defanstan top orta sahaya değil forvete atıldı. baros'u çok top kaybetti diye eleştirmek mantıksız. biz zaten baros'un öyle top saklayıp, top indirecek bir forvet olmadığını biliyoruz. ona rağmen onları yapmayı denedi.

    ama olay şu şekilde gelişseydi; defanstan top melo ve selçuk'a atılsa. onlar da top dağıtıcı ve topu ileride tutucu olarak görev yapsaydı o zaman baros'tan yüzde yüz verim alırdık. koşularıyla delerdi gençlerin savunmasını. inşallah fener maçında ujfa dönünce böyle olacak. elmander ile ikisi bir oynarsa koşularıyla o dangalak fener savunmasına verecek odunu.

    baros çok formda ve güçlü. içimiz rahat olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın