• 30
    bu durum hiç te önemsizleştirilecek bir durum değildir. evet olması gerekendi ve bu oldu ama bu ülkede kaç kez olması gerekenler oluyor. bütün meclis birleşip resmen kişilere özel af çıkarmaya çalışıyor. olması gereken olmuyor gördüğünüz gibi. ve meclisin cumhurbaşkanının önüne getirdiği bu yasa değişikliği iktidar partisine çok yakın bir cumhurbaşkanı tarafından veto ediliyor.

    abdullah gül yani benim cumhurbaşkanım görevini fazlasıyla yerine getirmiştir. eğer ki bu meclis yasayı ufak değişikliklerle tekrar cumhurbaşkanının önüne getirirse o zaman akp-mhp-chp-bdp gibi partilerden oluşan bu meclisin üzerinde çok pis bir leke kalır. ister yasa geçsin ister geçmesin. toplum vicdanı yaralanmış olarak kalır.

    günlerdir yırtınıyorum tepkimizi yazalım cumhurbaşkanına diye. en son uefa'ya yazmıştık uefa'da gerekeni yapmıştı. bu kez oy verdiğimiz partilere aynı durumu yazmalıyız, eğer bu yasa tekrar değiştirilmeye çalışılırsa ne olursa olsun oy vermeyeceğimizi de belirtmeliyiz ki bizim de azınlık olmadığımızın farkına varsınlar.

    cumhurbaşkanımın yasayı veto ettiğini duyduğumda gözlerim doldu, evet bunun olmasını bu ülkede adaletin, vicdanın bitmediğini görmek için istiyordum ama açık konuşayım hiç beklemiyordum.

    teşekkürler cumhurbaşkanım. şimdi sıra tbmm'de, eğer vicdan adalet denen şey varsa bu mecliste bu yasa böyle geçmemeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın