resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 563
    başarı gerçekten istemek midir? yıllarca peşinden koşulan bir kız...... sadece onu bir kerecik daha görmek için geçtiği yolu beklemek ?.... aşklada mı ilgili yoksa? her insanın bir dayanma noktası vardır, dünyaları verecek kadar seviyo olsanız bile o insanın sınırlarını geçmeye kalkarsanız geri itilirsiniz..

    etrafımızda gördüğümüz herşey değişir dünya döndükçe de değişecektir tek sabit, aynı kalan ise insan psikolojisidir, çıkarlar söz konusu olduğunda her insan önce kendini düşünür bu yaradılışımızda vardır.

    bana göre uefa kupasından elenmemize tutun ligdeki konumumuz, adeta yenilgilerle fenerbahçeyle yarışmamızın sebepleri basit hatalar biraz da şanssızlıklar sonucu olmuştur. herkes şapkasını önüne koymalı yaptığı doğruları veya yanlışları tartmalıdır.

    günah keçisi ilan edilmemelidir lincoln bana göre. futbol değil hayatın kendisi nankör çünkü yaptıgınız iyi şeyler tek kötü bir durumda silinir insanlar tarafından ve geri getirmesi zordur.

    lincolnun maç seçtiğini daha önce söylemiştim ama tek başına bu lincolnu suçlu yapmaz, hagiyle kıyaslamakta yanlıştır çünkü hagi bambaşka bir yapıya sahipti yaptığı işe gerçekten saygı duyan biriydi.taraftar, medya, bizler hepimizin bir hastalığı var o da anlık durumlara göre yorum yapmayı alışkanlık haline getirmişiz analiz etmiyoruz tek taraflı düşünüyoruz hep, futbol tek taraftan bakılmayacak kadar komplike fiziğe, psikolojiye zaman + sabıra dayalı bir oyun; tabiki gerçekten iyi sonuçlar bekleniyor ise. anlık sevinçler bizleri tatmin etmiyor bu gayet net. lincoln gerçekten bu takımda kalbiyle oynamak istiyor mu bunu samimi şekilde onun ağzından öğrenmesi gerek sorumlu kişi her kim ise .... ondan sonrada kararlar vermeli gelecek günler için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın